Ιωάννα Μαλέσκου: «Χθες μίλησα με τον Γιώργο Κοψιδά και έχει στεναχωρηθεί»

Ιωάννα Μαλέσκου

"Καταλαβαίνω ένας άνθρωπος να θέλει να στογγυλέψει, να διορθώσει, να ανακαλέσει πιθανώς. Είναι απόλυτα ανθρώπινο και χάρηκα που επικοινώνησε μαζί μου" παραδέχθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Την επικοινωνία που είχε με τον Γιώργο Κοψιδα θέλησε η Ιωάννα Μαλέσκου να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό το μεσημέρι της Πέμπτης στο Love It του ΣΚΑΪ. Η παρουσιάστρια τόνισε πως ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor είναι ιδιαίτερα στεναχωρημένος για έναν συγκεκριμένο λόγο.

Ειδικότερα, η Ιωάννα Μαλέσκου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «χθες είχαμε μια επικοινωνία με τον Γιώργο Κοψιδά, ο οποίος πραγματικά έχει στεναχωρηθεί και έχει αλλάξει γνώμη για κάτι που είπε και ακούστηκε πολύ λάθος σε πολύ κόσμος. Δηλαδή στην πρώτη συνέντευξη που είχαμε, όταν ρωτήσαμε για το πως έβλεπε τον Αλέξη Παππά και τον Τριαντάφυλλο, ο ίδιος είχε πει ότι συγκρίνοντας τον έναν παίκτη με τον άλλον η ευγλωτία του Παππά, η ευελιξία του και γενικότερα το πως μιλούσε σε σχέση με τον Τριαντάφυλλο, που δεν είχε αυτό το μορφωτικό επίπεδο, ήταν πολύ διαφορετικό. Άρα έδινε ένα προβάδισμα στον Αλέξη Παππά συγκρίνοντας το».

«Όμως αν το ακούσει κάποιος μόνο του, ακούγεται λάθος. Καταλαβαίνω ένας άνθρωπος να θέλει να στογγυλέψει, να διορθώσει, να ανακαλέσει πιθανώς. Είναι απόλυτα ανθρώπινο και χάρηκα που επικοινώνησε μαζί μου» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

«Μου είπε πως «πράγματι το είπα αυτό έτσι αλλά δεν ακούστηκε σωστά και λυπάμαι πολύ για αυτό». Τώρα που έχει περάσει τόσος καιρός και ο Γιώργος Κοψιδάς έχει ξεθυμάνει μέσα του αυτό που νιώθουν όλοι οι παίκτες βγαίνοντας».