Ιωάννα Μαλέσκου – Αλέξανδρος Παπανδρέου: Συγκινημένοι στην τελευταία τους συνάντηση στον αέρα του ΣΚΑΙ

Ιωάννα Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Αλέξανδρος Παπανδρέου μίλησαν με συγκινητικά λόγια ο ένας για τον άλλον.

Η Ιωάννα Μαλέσκου ρίχνει αυλαία αύριο στον ΣΚΑΙ, ωστόσο, τα «ευχαριστώ» της παρουσιάστριας έχουν ήδη ξεκινήσει από την αρχή της εβδομάδας. Σήμερα, η Ιωάννα είχε έναν πολύ συναισθηματικά φορτισμένο διάλογο με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου, με τους δυο τους να είναι συγκινημένοι, στην τελευταία τους συνάντηση.

Ιωάννα Μαλέσκου: «Ήταν ένα πάρα πολύ όμορφο ταξίδι αυτό, με συνεργάτες, με φίλους, με ανθρώπους που θα έχω στη ζωή μου και για μένα αυτό είναι το πιο σημαντικό. Η σεζόν αύριο θέλω να τελειώσει με χαμόγελα και με τις πιο ωραίες αναμνήσεις. Θα συνεχίσουμε να μιλάμε και θα συνεχίσουμε να είμαστε στη ζωή ο ένας για τον άλλον», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου είπε από την πλευρά του: «Η Ιωάννα ήταν ξεχωριστή, μοναδική. Ένιωσες τη μοναξιά. Σου έστειλα πολλά μηνύματα για να είμαι κοντά σου, ότι χρειαστείς. Είσαι ένας άνθρωπος περήφανος, δεν ζήτησες τίποτα, όσο κι αν σε πολέμησαν, ήσουν εδώ για τους συνεργάτες σου και για όλους.

Η Ιωάννα ποτέ δεν θέλησε να στεναχωρήσει κάποιον και ίσως γι’ αυτό έμεινε σπίτι και στεναχωρήθηκε πιο πολύ η ίδια. Και είναι αλήθεια αυτό. Σε αγαπώ πολύ και θέλω πολύ να συνεχίσουμε να μιλάμε. Ότι και να κάνεις στη ζωή σου, να είσαι χαρούμενη, να περνάς όμορφα με την οικογένειά σου».

Α.Π.: Ότι και να κάνεις του χρόνου, να είσαι ο εαυτός σου. Μη μασάς, είσαι η καλύτερη. Στο έλεγα, ίσως δεν το έκανες.

Ι.Μ.: Δεν το έκανα. Άκουγα κάτι άλλο που νόμιζα ότι θα ήθελα να είναι ο εαυτός μου. Αλλά τελικά εδώ και καιρό που έχω αρχίσει και νιώθω τόσο άνετα, έχω καταλήξει στο τι θέλω, είναι ανακουφιστικό.

Κλείνοντας, η Ιωάννα Μαλέσκου είπε: «Αύριο κλείνουμε, το μεγάλο φινάλε της φετινής σεζόν, της συνεργασίας μας με τον ΣΚΑΙ».