Ιωάννα Μαλέσκου: Αυτοί που έφυγαν και αυτοί που δεν ήρθαν ποτέ στο Love It

Ιωάννα Μαλέσκου

Πόσο... Love τη συνεργασία με την Ιωάννα Μαλέσκου οι περσινοί της συνεργάτες τελικά και γιατί κάποιοι από τους υποψήφιους για την φετινή σεζόν αποχώρησαν με συνοπτικές διαδικασίες;

Με πολλά χαμόγελα και αισιοδοξία ξεκίνησε το φθινόπωρο του 2020 η πρώτη σεζόν του Love It με την Ιωάννα Μαλέσκου και όλα φαίνονταν να πηγαίνουν καλά μέχρι που… κάτι άρχισε να αλλάζει. Μέχρι το τέλος της σεζόν κι ενώ το κλίμα βάραινε ολοένα και περισσότερο, έφυγαν περίπου 12 άτομα μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Μάλιστα, το κλίμα ήταν τόσο κακό που δεν χαιρετήθηκαν καν στην τελευταία εκπομπή και βέβαια, δεν ακολούθησε το καθιερωμένο γεύμα όπως συνηθίζεται στις εκπομπές όταν φτάνουν στο φινάλε της σεζόν.

Κάπου εκεί ξεκίνησε και η δεύτερη πράξη, αυτών που για διαφορετικούς λόγους ο καθένας δεν συνεργάστηκαν με την Ιωάννα Μαλέσκου στη δεύτερη σεζόν του Love It.

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, για παράδειγμα, ο οποίος ήταν να συνεχίσει στην εκπομπή, του έγινε αντιπρόταση από το κανάλι να συνεργαστεί με το όλα Γκουντ την οποία και αρνήθηκε. Μετά ξεκίνησαν τα δοκιμαστικά. Ο Σάκης Κατσούλης απογοήτευσε στα δοκιμαστικά του κι ενώ όλοι νομίζαμε ότι θα είναι στο πλευρό της Ιωάννας φέτος, τελικά μάθαμε κι εμείς και αυτός από δημοσιεύματα πως δεν θα είναι.

Ο Κώστας Μαρτάκης, ο οποίος είπε όχι στο Ελλάδα έχεις ταλέντο για να βρεθεί στο Love It, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στα δοκιμαστικά. Η μεγάλη ανατροπή έγινε, όμως, όταν έφτασαν στο κομμάτι των απολαβών του. Πληροφορίες μιλούν για χρηματικό ποσό αρκετά χαμηλότερο από αυτό που φανταζόταν ο γνωστός τραγουδιστής, γεγονός που τον ανάγκασε να πει όχι.

Έκπληξη για όλους και για τον ίδιο αποτέλεσε η μη συνέχιση της συνεργασίας του Μάνου Μαγιάτη με την εκπομπή. Ο πρώην συνεργάτης της Ιωάννας Μαλέσκου που διατηρούσε φιλικές σχέσεις με την παρουσιάστρια και θεωρούταν σίγουρη η παρουσία του και φέτος στο πλατό, πληροφορήθηκε τελευταία στιγμή πως δεν θα είναι στην ομάδα.

Μέσα σε όλες αυτές τις ανατροπές δεν ήταν τυχαία και η προσθήκη δημοσιογράφων στην εκπομπή λίγες μέρες πριν βγει στον αέρα.