Ιωάννα Μαλέσκου: «Αυτό με πλήγωσε πιο πολύ, όταν έκλεινα την πόρτα του σπιτιού μου έφευγαν δάκρυα»

Ιωάννα Μαλέσκου

"Έβγαιναν λόγια από ανθρώπους που ήταν κοντά μου και τελικά δεν ίσχυαν. Με πλήγωνε πολύ το κομμάτι της αδικίας και της διασποράς ψευδών ειδήσεων", εξομολογείται η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, 7 μήνες αφότου ήρθε στη ζωή το κοριτσάκι της, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και μίλησε με την Ελεονώρα Μελέτη για όλα.

Για τον ερχομό της στην Αθήνα, την μεγάλη δημοσιότητα που πήρε όταν πήρε εκπομπή σε κανάλι εθνικής εμβέλειας και τα πολλά σχόλια που ακολούθησαν, η Ιωάννα Μαλέσκου είπε τα εξής:

«Δεν με τρόμαξε ποτέ κάτι ερχόμενη στην Αθήνα. Με τρόμαξε το πόσο εγώ δεν είχα τη δύναμη που έχω τώρα να λέω όχι και να βάζω τα πράγματα σε μία σειρά. Ξεκαθάρισε το τοπίο μου.

Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα καθίσει να πει «με αδίκησες, γιατί το είπες αυτό;». Δεν κατάλαβα ποτέ σε τι μπορεί να ενόχλησα ερχόμενη και ξεκινώντας μια διαδρομή όπου μου προτάθηκε κάτι. Όλο αυτό που ήρθε κατά πάνω μου δεν το περίμενα ποτέ, άγνοια κινδύνου ίσως. Με βρήκε συναισθηματικά ανέτοιμη γιατί δεν πίστευα ότι μπορεί να ενοχλούσα ανθρώπους

Έψαχνα να βρω τον εαυτό μου, την ταυτότητά μου. Ερχόμενη εδώ κατάλαβα ότι πρέπει να έχω ένα συγκεκριμένο προφίλ. Δεν έπρεπε να επιτρέψω στον εαυτό μου να νιώσει αδύναμη και βέβαια ούτε να φανεί αυτό στους άλλους. Έκανα την αυτοκριτική μου. Αναρωτήθηκα τι δεν κάνω καλά και είναι τόσο σκληρές οι κριτικές. Όταν έκλεινα την πόρτα του σπιτιού μου έφευγαν δάκρυα».

Για την γνωριμία της με τον σύντροφό της, η Ιωάννα Μαλέσκου εξομολογήθηκε: «Δεν είμαι άνθρωπος που ενθουσιάζεται, δεν στέκομαι στην εξωτερική εμφάνιση. Δεν ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, ήταν πιο γήινο. Ήρθαν όλα σιγά σιγά. Βρήκα τον εαυτό μου.

Δεν έχω ανάγκη σώνει και ντε να παντρευτώ με θρησκευτικό γάμο αλλά είναι περισσότερο συμβολικό για την οικογένειά μου κυρίως».

Η Ιωάννα Μαλέσκου αναφέρθηκε και σε όσα είχαν ακουστεί για τις σχέσεις που είχε με τους συνεργάτες της. » Με ενοχλούσαν πράγματα ανυπόστατα που διαδόθηκαν για τις σχέσεις που είχα με τους συνεργάτες μου. Αυτό με πλήγωσε πιο πολύ. Έβγαιναν λόγια από ανθρώπους που ήταν κοντά μου και τελικά δεν ίσχυαν. Με πλήγωνε πολύ το κομμάτι της αδικίας και της διασποράς ψευδών ειδήσεων».