Ιωάννα Λίλη: Τι είπε για το πρόβλημα που την οδήγησε στο χειρουργείο; [vid]

Ιωάννα Λίλη

Τι αποκάλυψε η Ιωάννα Λίλη στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω»;

Η Ιωάννα Λίλη υποβλήθηκε χθες σε χειρουργική επέμβαση η οποία κράτησε 2,5 ώρες. Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια ήταν μια επέμβαση σαφηνεκτομής, μια επέμβαση ρουτίνας, αλλά που θα μπορούσε να δημιουργήσει μια σοβαρή κατάσταση αν το άφηνε να εξελιχθεί.

[dfp_ads id=236982]

«Μια επέμβαση ρουτίνας όπως αποκάλεσε ο γιατρός, αλλά συνάμα και σοβαρή!!! Τέλος καλό-όλα καλά λοιπόν-να ευχαριστήσω τον εκπληκτικό γιατρό Σαρατζή Νίκο (Αγγειοχειρούργος), αλλά και το προσωπικό του Διαβαλκανικού! Φιλιά σε όλους! #saphenectomy», έγραψε η παρουσιάστρια στην φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσιοποιώντας την κατάσταση της.

Μιλώντας στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω», η Ιωάννα Λίλη ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον και ενημέρωσε πως βρίσκεται ήδη σπίτι της και αναρρώνει.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ, είμαι μια χαρά. Σύμφωνα με τη διάγνωση του γιατρού ήταν μια επέμβαση ρουτίνας, αλλά συνάμα και σοβαρή γιατί αν το άφηνα παραπάνω μπορεί να δημιουργούσε θρόμβωση. Το χειρουργείο κράτησε 2,5 ώρες. Είμαι ήδη σπίτι μου και αναρρώνω. Αυτό που μου κοστίζει είναι η γυμναστική που πρέπει να αποφύγω για ένα μήνα», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.