Ιωάννα Λίλη: Η παρουσίαση του Revenge Body και το bullying που έχει δεχτεί

Ιωάννα Λίλη

Τι λέει για τη νέα της εκπομπή;

Η Ιωάννα Λίλη αναλαμβάνει στο Epsilon την παρουσίαση του νέου ριάλιτι του καναλιού, με τον τίτλο «Revenge Body». Σκοπός του να «μεταμορφώσει» τους συμμετέχοντες και μέσα από μια σειρά δοκιμασιών να τους «ξαναδώσει πίσω τη χαμένη τους ζωή».

«Μέσα στον χειμώνα με φώναξε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη να συζητήσουμε και μου πρότεινε διάφορα ενδιαφέροντα projects… Το Revenge Body ήταν ένα από αυτά, μας άρεσε περισσότερο από όλα και σε αυτό καταλήξαμε! Με το Epsilon TV να παίρνει τα αποκλειστικά δικαιώματα, κάτι που με έκανε πολύ χαρούμενη», αναφέρει η παρουσιάστρια στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και στην Σπυριδούλα Τριάντου.

«Ο σύζυγος μου ήταν πολύ θετικός και με παρότρυνε να το αναλάβω», λέει η Ιωάννα Λίλη, η οποία παραδέχεται πως και η ίδια έχει νιώσει ανασφάλειες με την εμφάνιση της. «Όλοι οι άνθρωποι έχουν τις ανασφάλειες τους. Εμένα με καθήλωσε το κόνσεπτ της εκπομπής από την πρώτη στιγμή, γιατί ο καθένας από τους υποψήφιους έχει μια εσωτερική ιστορία να εξωτερικεύσει που τον έχει φτάσει σε αυτό το σημείο ή έχει υποστεί μπούλιγκ», λέει και παραδέχεται πως και η ίδια έχει περάσει κάτι τέτοιο. «Στο σχολείο δέχτηκα μπούλινγκ λόγω ύψους. Ήμουν πάντα η πιο ψηλή. Τα παιδιά είναι σκληρά. Εγώ το διαχειρίστηκα, προσπάθησα να αμυνθώ αλλά αν δεν είχα την οικογένεια μου δίπλα μου δεν θα μπορούσα να αντιδράσω.»