Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Το χιούμορ είναι η ασπίδα μου, με έχει σώσει από πολλές καταστάσεις στη ζωή μου»

Ιωάννα Ασημακοπούλου

"Ήμουν πιο αυστηρή με τον εαυτό μου για το πώς πρέπει να είμαι και πώς να διαμορφώσω το μέσα μου".

Την Ιωάννα Ασημακοπούλου υποδέχθηκε στον καναπέ της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Παρασκευής (15/3). Η ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστή και δημοφιλής στο κοινό μέσα από τον ρόλο της Αντωνίας στην κωμική σειρά «Το Σόι Σου», άνοιξε την καρδιά της σε μία ζεστή και εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

«Μου λέγανε μικρή: τι ωραίο κοριτσάκι! Όταν ντρεπόμουν, κρυβόμουν πίσω από το κουκλοθέατρο, εκεί ένιωθα ασφάλεια. Ήμουν πιο αυστηρή με τον εαυτό μου για το πώς πρέπει να είμαι και πώς να διαμορφώσω το μέσα μου», δήλωσε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Ασημακοπούλου.

«Το θέατρο καταφέρνει να βγάλεις συναισθήματα που δεν έχεις νιώσει και πολεμάς την ντροπή σου. Βάζεις πράγματα από τον εαυτό σου αλλά πάντα έχω την ασφάλεια του ρόλου. Ήθελα να κάνω και διαφορετικά πράγματα», παραδέχεται στη συνέχεια η ηθοποιός.

«Οι προτάσεις για την τηλεόραση ήταν για κωμικούς ρόλους αλλά στο θέατρο είχα κάνει πολλές δραματικές παραστάσεις. Η αλήθεια όμως είναι πως η αντιμετώπιση είναι μία και είναι ωραίο να αλλάζεις γιατί αλλάζοντας εξελίσσεσαι. Άλλωστε, και η κωμωδία έχει δράμα μέσα», σημειώνει η Ιωάννα Ασημακοπούλου σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

«Στη ζωή μου γελάω πολύ. Όλοι οι φίλοι μου έχουν αίσθηση του χιούμορ. Και το ζητώ και στις σχέσεις μου αυτό. Ζητάμε από τον άλλον συνήθως αυτό που έχουμε και εμείς.

Το χιούμορ είναι ασπίδα και με έχει σώσει από πολλές καταστάσεις στη ζωή μου. Ο θυμός δεν είναι μόνο αρνητικό συναίσθημα αλλά είναι και θετικό, γιατί εάν δεν θυμώσουμε με τα πράγματα, δεν θα τα αλλάξουμε», εξομολογείται με χαμόγελο η Ιωάννα Ασημακοπούλου στην Ελένη Μενεγάκη.