Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Ήθελα να εκφράσω κομμάτια μου που δεν κατάφερνα να τα εκφράσω στη ζωή μου»

Ιωάννα Ασημακοπούλου

"Μετά από το "Σόι" δεν έκανα κάτι αντίστοιχο και ήταν συνειδητό αυτό" τόνισε, παράλληλα, η Ιωάννα Ασημακοπούλου.

Ιωάννα Ασημακοπούλου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τη δημοσιογράφο Ναταλία Αργυράκη, το μεσημέρι του Σαββάτου, στον Alpha. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η γοητευτική ηθοποιός μίλησε για την διαχείριση της αναγνωρισιμότητας και την θέση της γυναίκας σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Ασημακοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι συμβολική η συνάντηση μας αυτή την ημέρα της γυναίκας. Σίγουρα οι εποχές δεν είναι όπως οι εποχές της μαμάς μου ή της γιαγιάς μου αλλά δίνουμε έναν μεγάλο αγώνα και είμαι σίγουρη ότι γίνονται βήματα και θα γίνουν κι άλλα για τις γυναίκες. Η μαμά μου και γενικώς η οικογένεια μου δεν μου έλεγαν «κορίτσι μου, παντρέψου». Δεν το είχαν αυτό, δεν ήταν αυτού του τύπου η οικογένεια. Πάντοτε μου έλεγαν «βρες έναν καλό σύντροφο» για να είμαι ευτυχισμένη έτσι όπως είμαι».

«Επέλεξα να κάνω αυτή τη δουλειά για να εκφράσω δικά μου κομμάτια που, ως ένας αρκετά ντροπαλός άνθρωπος, δεν κατάφερνα να τα εκφράσω στη ζωή μου. Ξεκίνησα και από το θέατρο αλλά έγινα ευρέως γνωστή μέσα από την κωμωδία στην τηλεόραση. Μετά από το «Σόι» δεν έκανα κάτι αντίστοιχο και ήταν συνειδητό αυτό».

«Έκανα συνεχόμενα διαφορετικά πράγματα. Μπορεί δηλαδή να έκανα κωμικούς ρόλους, μιας και λατρεύω την κωμωδία, αλλά ήταν εντελώς διαφορετικοί» πρόσθεσε, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Ιωάννα Ασημακοπούλου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha.