Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Η Βάσω μου έχει σταθεί πάρα πολύ! Είναι υπέροχος άνθρωπος»

Ιωάννα Ασημακοπούλου

«Με τη Μίρκα υπάρχει λατρεία, είμαστε τόσο πολύ ενωμένες»

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου υποδέχτηκε την κάμερα του Happy Day και την Ελένη Μουστάκη στο σπίτι των πεθερικών της στο “Σόι σου”. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της και τα μηνύματα που έχει δεχθεί, ενώ μίλησε με τρυφερά λόγια για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, τη Βάσω Λασκαράκη και τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

«Πήρα πολύ αγάπη 5 χρόνια από το Σόι σου. Όσο η Ζουζουνέλ έκανε εξωσωματικές έπαιρνα απίστευτα μηνύματα για το ρόλο. Ήταν σαν να μου ανοίχτηκε ένας άλλος ορίζοντας για το τι βιώνουν τα ζευγάρια σε όλη αυτή τη διαδικασία. Αγαπώ πολύ τα παιδιά, τα λατρεύω, και αυτά με αγαπάνε. Θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνω οικογένεια.

Με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη είμαστε κολλητοί φίλοι, περνάμε πάρα πολύ καλά, γελάμε πάρα πολύ στα γυρίσματα. Είναι πλέον οικογένειά μου. Εμένα μου έχει σταθεί πάρα πολύ η Βάσω, αγαπηθήκαμε από το πρώτο γύρισμα. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, πολύ δοτικός, πολύ προστατευτικός. Είναι πολύ φίλη μου. Με τη Μίρκα υπάρχει λατρεία, είμαστε τόσο πολύ ενωμένες», είπε η Ιωάννα Ασημακοπούλου.

Δείτε όσα είπε η Ιωάννα Ασημακοπούλου…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!