Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Έφυγε το πιστόλι μες στον κόσμο και μείναμε άφωνες»

Ιωάννα Ασημακοπούλου

Ή απίστευτη ιστορία που μοιράστηκε η Ιωάννα Ασημακοπούλου!

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Νίκο Κανάκη το μεσημέρι της Κυριακής με αφορμή τη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί. Μεταξύ άλλων, η γοητευτική ηθοποιός μίλησε για την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Το σόι σου» και τα μηνύματα που έλαβε καθώς πρόδωσε και ένα απίστευτο σκηνικό ευτράπελο!

Ειδικότερα, η Ιωάννα Ασημακοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «και βέβαια το Σόι ήταν σταθμός στην καριέρα μου, πέντε χρόνια με έναν ρόλο που αγαπήθηκε πάρα πολύ και από μένα αλλά και από τον κόσμο. Ήταν πολύ βασικός σταθμός τηλεοπτικά για μένα».

«Για τον ρόλο μου είχα κάνει μια μεγάλη έρευνα γιατί έπρεπε να δω τι συμβαίνει με το κομμάτι των εξωσωματικών καθώς είναι ένα λεπτό ζήτημα. Τα μηνύματα που πήρα ήταν πάρα πολλά από πάρα πολλές γυναίκες που έχουν μπει σε αυτή τη διαδικασία».

«Το τελευταίο ευτράπελο πάνω στη σκηνή συνέβη πριν από δύο, τρεις μέρες στο θέατρο Αλίκη. Σε μια σκηνή υπάρχει ένα πιστόλι όπου γίνεται μια πάλη και δεν το κρατάω εγώ. Μέσα από την πάλη φεύγει το πιστόλι και πέφτει κάτω στον κόσμο. Μένουμε άφωνες! Λέω, «τώρα τι θα γίνει που πρέπει να πάρω το πιστόλι» και συνεχίζω μέσα από τον ρόλο, κατεβαίνω από τη σκηνή, παίρνω το πιστόλι και συνεχίζουμε την πάλη. Ήταν πολύ αστείο» συμπλήρωσε η Ιωάννα Ασημακοπούλου στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.