Ίνα Ταράντου: «Λύγισε» στον αέρα με την εξομολόγηση του Στέλιου Κρητικού

Ινα Ταράντου

Με δυσκολία συγκράτησε τα δάκρυα η Ίνα Ταράντου...

Την πιο ευαίσθηση της πλευρά παρουσίασε η Ίνα Ταράντου το απόγευμα της Τετάρτης, μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Εμείς» στο OPEN, όταν και συνομίλησε με τον Στέλιο Κρητικό. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην υπέροχη σχέση που έχει με τις κόρες του με αφορμή την παγκόσμια ημέρα σχέσης «πατέρα – κόρης» .

«Έχω την επιθυμία και περιμένω να δω με το καλό πως θα είναι στα 13 και στα 15 οι κόρες μου, να είμαστε όλοι καλά και να μπορέσω να το ζήσω. Το έχω ζήσει από τους γιους μου σε διαφορετικές ηλικιές. Αυτές είναι στιγμές που θέλω να ζήσω και είναι στιγμές που σκέφτομαι. Τα σχέδια μου καιτα όνειρα μου είναι να μπορέσω να ζήσω τα παιδιά μου, τις κόρες μου, τις κουβέντες τους, τα λόγια τους, τα πειράγματα μας, τη σχέση μας. Αυτές τις αγωνίες έχω περισσότερο σαν άνθρωπος πλέον και όχι ότι έχει να κάνει με επαγγελματικά σχέδια. Είναι τα ωραιότερα παραμύθια που μπορούμε να ζήσουμε και θα μας ακολουθούν για πάντα» εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, ο Στέλιος Κρητικός με τρυφερότητα στον αέρα του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο.

Ακούγοντας αυτά τα όμορφα λόγια, δε, η Ίνα Ταράντου δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη συναισθηματική της φόρτιση. Έτσι, η γοητευτική δημοσιογράφος και παρουσιάστρια βουρκωμένη προσπαθούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.