Ίνα Λαζοπούλου: «Τότε έκλαιγα στα καμαρίνια του πρωινού»

Ίνα Λαζοπούλου

Όσα θυμήθηκε η Ίνα Λαζοπούλου στο "Τι λες τώρα".

Στο «Τι λες τώρα» του Σαββάτου εμφανίστηκε μέσω skype η Ίνα Λαζοπούλου προκειμένου να συνομιλήσει με την τηλεοπτική παρέα της Κατερίνας Καραβάτου. Γύρισε μάλιστα αρκετά πίσω στον χρόνο προκειμένου να θυμηθεί μαζί με τους τηλεθεατές αξέχαστες στιγμές και βεβαίως ευτράπελα.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, η Ίνα Λαζοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχα την τύχη να δουλέψω με πολύ πετυχημένους ανθρώπους στο MEGA και ήμασταν πάρα πολύ φίλοι. Μου λείπουν ακόμα και είναι σαν να ήταν χθες! Τότε είχα έρθει από την Αμερική και δεν γνώριζα πάρα πολύ κόσμο. Αυτό άρεσε στην Έλντα Πανοπούλου, με την οποία συνεργαζόμασταν στο «Μεταξύ μας» και εγώ έκλαιγα στα καμαρίνια όταν έκανα γκάφα. Η Έλντα όμως με αγαπούσε πάρα πολύ και την αγαπάω πάρα πολύ. Μου λείπει πάρα πολύ».

«Έκανα πολλές γκάφες, όπως όταν είχε έρθει ένας πολιτικός στο στούντιο που νόμιζα πως ήταν ηθοποιός και του είπα στον αέρα «τώρα που παίζεται; Σε ποιο θέατρο;». Η Έλντα Πανοπούλου το πήρε φυσικά αυτό και δεν το διόρθωνε και γω συνέχιζα να κάνω ερωτήσεις» πρόσθεσε στον αέρα της μεσημεριανής εκπομπής της Κατερίνας Καραβάτου στο MEGA.

«Περάσαμε όμως υπέροχα. Το πρωινό είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί είναι άμεσο και άμα σου συμβαίνει κάτι δεν πρέπει να το δείξεις. Ήταν δύσκολο για μένα αν ήμουν στεναχωρημένη να γελάω».