«Ήμουν 49 κιλά και τώρα είμαι 100!»

κιλά

«Ντρέπομαι πολύ για το σώμα μου...»

Η Σοφία Μουτίδου μιλώντας στο περιοδικό Λοιπόν και στην Ρενέ Σαραντινού αναφέρθηκε στο σωματικό της βάρος, εξομολογούμενη για τα επιπλέον κιλά που την απασχολούν, αλλά προσπαθεί να μην τον δείχνει.

Είσαι ευθύς και ακομπλεξάριστος άνθρωπος…Ότι δεν ντρέπομαι για το σώμα μου, αυτό μου έχουν πει…

[dfp_ads id=236982]

Ντρέπεσαι για το σώμα σου; Ντρέπομαι πολύ για το σώμα μου, απλώς το ξεπερνάω. Έχω θέμα με το σώμα μου, το σκέφτομαι συνέχεια, με απασχολεί, νιώθω άσχημα με τα κιλά μου, αλλά ο δικός μου δρόμος είναι να μην το κοινωνικοποιώ, τραβάω μόνη μου το ζόρι μου, δεν το μοιράζομαι. Κυκλοφορώ με κολλητά ρούχα στο καμαρίνι αλλά και στη σκηνή. Την ώρα που είμαι στη σκηνή με τα κολλητά ρούχα, μου είναι «κάπως», δεν μου είναι τόσο άνετο όσο φαίνεται. Πρακτικά, είναι ακομπλεξάριστο αυτό που βλέπεις, αλλά για κάποιον που έχει κιλά… Στο μεταξύ, τραβάω τα δικά μου ζόρια. Δεν είναι «εν λευκώ, γιούρια», έχω θέματα.

Το σωματικό βάρος μπορεί να ρυθμιστεί με καλή διατροφή και θέληση, αν δεν υπάρχει κάποιο οργανικό πρόβλημα. Ρυθμίζεται, εγώ δεν το ρυθμίζω, το θέλω πολύ, αλλά κάτι γίνεται, με απασχολούν πάρα πολύ τα κιλά μου. Δεν είναι οργανικό, έχει να κάνει με τον εγκέφαλο, γιατί παρόλο που θέλω, δεν μπαίνω σε σειρά. Δεν έχω καταφέρει να χάσω κιλά. 

Έχεις προσπαθήσει να χάσεις βάρος; Ναι, και σταματάω αμέσως.

Η εμφάνιση σου σε παλαιότερα σίριαλ, όπως το «Καφέ της Χαράς» και «Οι στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη» σε σοκάρει, καθώς είσαι κατά πολλά κιλά ελαφρύτερη; Στα σίριαλ «Τα καφέ της Χαράς», μην το συζητήσουμε… «Οι στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη», εκεί ήμουν 49 κιλά και τώρα είμαι 100 κιλά! Ξεκίνησα την εγκυμοσύνη μου με 60 κιλά, πήρα 20, τα διαχειρίστηκα, τα έχασα και μετά αφέθηκα εντελώς. Οι δουλειές ήταν πολλές και απανωτές και επειδή το πάθος μου είναι να τρώω – δεν τώω όλη την ημέρα και πλακώνομαι το βράδυ που είναι το χειρότερο που υπάρχει. Το βράδυ είναι πολύ δύσκολο να φάω πρωτεΐνη, θα φάω πατάτες, στο τέλος γλυκό και…