«Ήμουν 15 χρονών κι έλεγαν ότι τα έχω με τον Λευτέρη Πανταζή! Και οι καθηγητές και οι συμμαθητές μου»

Λευτέρης Πανταζής

«Είχαν πάρα πολύ επιθετική συμπεριφορά, αλαζονεία… Πολύ άσχημα σχόλια τύπου…».

Στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η Βίκυ Καγιά. Το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε στα εφηβικά της χρόνια, που είχε ξεκινήσει να ασχολείται με το μόντελινγκ και αποκάλυψε πως οι συμμαθητές της και οι καθηγητές της δεν την αντιμετώπιζαν με ωραίο τρόπο.

«Με το που τελείωσα το σχολείο, στα 18 μου, έφυγα στο εξωτερικό. Πιο πριν πήγαινα σε fashion weeks και με τη μαμά μου και με την αντζέντισά μου τότε στο Μιλάνο, αλλά μόνο για μια εβδομάδα, δέκα μέρες και γυρνούσα. Δεν μπορούσα να μείνω τότε στο εξωτερικό. Οι συμμαθητές και οι καθηγητές δεν με αντιμετώπιζαν καλά.

Είχαν πάρα πολύ επιθετική συμπεριφορά, αλαζονεία… Πολύ άσχημα σχόλια τύπου “φαντάσου τι κάνει και με ποιους είναι και ποιος την έχει βοηθήσει να ανέβει. Η αμαρτωλή ζωή της Βίκυς, μην την κάνετε παρέα” και τέτοια. Εγώ, βέβαια, τα άκουγα βερεσέ.

Όταν έκανα το βίντεο κλιπ με τον Λευτέρη Πανταζή λέγανε στην τάξη, αλλά και οι καθηγητές ότι τα έχω με τον Πανταζή. Και οι καθηγητές και τα παιδιά, ότι έχω σχέση με τον Λευτέρη Πανταζή, εγώ τότε ήμουν 15 χρονών. Ήταν “καταπληκτική” η ατμόσφαιρα στο σχολείο», είπε η Βίκυ Καγιά.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!