«Ήμασταν πολύ ερωτευμένοι και δεν κρατιόμασταν! Πρέπει να έχουμε φιληθεί σε όλο το κτίριο των εκδόσεων Λυμπέρη»

Ελιάνα Χρυσικοπούλου

«Το κρύβαμε στην αρχή από τους υπόλοιπους συναδέλφους.»

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μίλησε Στη Φωλιά των Κου Κου αναφερόμενη στην Ελένη Μενεγάκη και στο αν μιλάνε με τον πρώην συνεργάτη της Γρηγόρη Γκουντάρα που βρίσκεται στην αμέσως επόμενη εκπομπή από τη δική της, το «Τι λέει;».

«Η Ελένη δεν είναι αυστηρή. Είναι απαιτητική. Η Ελένη επειδή είναι πάρα πολλά χρόνια σε αυτή τη δουλειά βλέπει το λάθος πριν το κάνεις. Βλέπει το λάθος όταν ξεκινάει να γίνεται. Οπότε αυτό που λέει κάποιος: «Έλα μωρέ, παραξενιά! Γιατί δεν το θέλει έτσι και το θέλει αλλιώς;», έχει λόγο που το λέει.

Δεν έχω ιδέα για ποιον πήγαινε η ατάκα της Ελένης για την πικρία. Καταλαβαίνω όμως γιατί προσπάθησα να μπω λίγο στη θέση αυτών των ανθρώπων. Φαντάζομαι ότι όταν έχεις δουλέψει με τον Ελένη, άμα φύγεις και δεν είναι δική σου απόφαση, είναι σαν να αισθάνεσαι ότι είσαι στην κορυφή του Έβερεστ και πέφτεις.

Επειδή η Ελένη πάντα μένει στο στούντιο με τον καλεσμένο που είναι στο τελευταίο κομμάτι της εκπομπής, εκείνη την ώρα έχει ήδη ξεκινήσει ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Δεν μιλάνε γιατί είναι στον αέρα».

Ανάμεσα σε άλλα η Ελιάνα Χρυσικοπούλου αποκαλύπτει και για τον σύζυγο της Νικόλα Φαράκλα και το πάθος που υπήρχε στην αρχή της σχέσης τους όταν δούλευαν μαζί…

«Με τον άντρα μου γνωριστήκαμε στη δουλειά. Το κρύβαμε στην αρχή από τους υπόλοιπους συναδέλφους. Έχει τύχει να μας πιάσουν στο γραφείο σε τρυφερό τετ α τετ. Και στο γραφείο το δικό μου και στο γραφείο το δικό του. Γενικώς είχε τύχει. Ήμασταν πολύ ερωτευμένοι και δεν κρατιόμασταν. Κάναμε συνέχεια επισκέψεις ο ένας στον άλλον και στον εκτυπωτή. Νομίζω ότι πρέπει να έχουμε φιληθεί σε όλο το κτίριο των εκδόσεων Λυμπέρη. Ζητάω συγγνώμη από τους συναδέλφους. Έχουν κάμερες τα ασανσέρ; Ελπίζω όχι. Θα κατέγραφε ζεστά στιγμιότυπα.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!