Ηλίας Βρεττός: «Το ‘’Μεγάλο Παζάρι’’ είναι πρωταγωνιστικό πάνω μου, δεν είπα ποτέ ότι φτιάχτηκε για εμένα»

Ηλίας Βρεττός

"Συμφωνώ με την άποψη πως κάποιες εκπομπές ‘’ράβονται’’ κουστούμι σε έναν παρουσιαστή και σε άλλες πρέπει να ενταχθεί ένα φορμάτ" σχολίασε ο Ηλίας Βρεττός.

Ο Ηλίας Βρεττός μίλησε στην πρωινή εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και στην Μαρία Κοκολάκη για τις κριτικές που έχει δεχτεί για το «Μεγάλο Παζάρι». Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!», ο Ηλίας Βρεττός είπε πως το αν τα κατάφερε στην παρουσίαση της εκπομπής το «Μεγάλο Παζάρι» είναι μεγάλη κουβέντα και δεν μπορεί να φανεί από την πρώτη εβδομάδα προβολής του.

«Το ‘’Μεγάλο Παζάρι’’ είναι μεγάλο στοίχημα για εμένα. Στη συνείδηση του κόσμου και του χώρου δεν είμαι παρουσιαστής. Ούτε μέσα μου αισθάνομαι παρουσιαστής. Είμαι ανοιχτός στην κριτική, όπως ήμουν τα τελευταία 20 χρόνια».

Όπως είπε, θεωρεί πως όταν κάποιος κάνει μία δουλειά και εκτίθεται, θα πρέπει να είναι και προετοιμασμένος για την κριτική.

«Οτιδήποτε ακούω, είμαι σε θέση να το φιλτράρω. Από τις θετικές κριτικές σαφώς και παίρνεις ώθηση και χαίρεσαι ενώ από τις αρνητικές γίνεσαι καλύτερος. Συμφωνώ με την άποψη πως κάποιες εκπομπές ‘’ράβονται’’ κουστούμι σε έναν παρουσιαστή και σε άλλες πρέπει να ενταχθεί ένα φορμάτ. Το ‘’Μεγάλο Παζάρι’’ είναι πρωταγωνιστικό πάνω μου. Δεν είπα ποτέ ότι φτιάχτηκε για εμένα, ούτε ότι δεν μπορεί άλλος να το παρουσιάσει».

Αποκάλυψε πως πριν από 8 χρόνια είχε κάνει δοκιμαστικό για την εκπομπή «Happy Day», αλλά δεν κατάφεραν να συνδυάσουν τα ωράριά τους.

«Αν ήταν αλλιώς οι συνθήκες τότε, ίσως είχα συνεργαστεί με την εκπομπή. Ό,τι έχει γίνει στη ζωή μας, καλώς έχει γίνει και ό,τι δεν έχει γίνει πάλι καλώς. Αυτά σε οδηγούν στο σήμερα».

Αναφερόμενος στο Fame Story, είπε πως χαίρεται που αναβιώνει και εύχεται να ξαναζήσουμε τις στιγμές του παρελθόντος.

«Ο Light στο είδος του είναι κορυφή και χαίρομαι που αυτό το είδος μπαίνει και στη τηλεόραση».