Ηλίας Βρεττός: Τι δηλώνει λίγο πριν το νέο του ξεκίνημα στο «Πιο Μεγάλο Παζάρι»;

Ηλίας Βρεττός

Μαζί του ο Λευτέρης Μητσόπουλος και η Ελένη Ασημάκη.

Πρεμιέρα κάνει το Πιο Μεγάλο Παζάρι τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 17:45 στον Alpha με τον Ηλία Βρεττό στο τιμόνι της παρουσίασης.

To διασκεδαστικό τηλεπαιχνίδι, που ξεκίνησε από την Αμερική το 1963 και έχει αφήσει ιστορία στην παγκόσμια τηλεόραση, βασίζεται στην τύχη και στο ρίσκο και χαρίζει αμέτρητες στιγμές χαράς, ενθουσιασμού αλλά και αγωνίας.

Οι συμμετέχοντες επιλέγονται ανάμεσα από το κοινό και μέσα από διασκεδαστικές και πρωτότυπες δοκιμασίες, πρέπει να κάνουν το καλύτερο παζάρι και να αποφύγουν το ΖΟΝΚ!

Μαζί του θα είναι ο Λευτέρης Μητσόπουλος, σε έναν κωμικό και fun ρόλο καθώς και η Ελένη Ασημάκη, με κέφι και τσαχπινιά.

«Είμαι μία πολύ μεγάλη στιγμή για μένα προσωπικά αλλά και για όλους τους ανθρώπους που έχουν δουλέψει μήνες τώρα για αυτή την τεράστια παραγωγή εδώ. Συντονιστείτε να δείτε τι σας έχουμε ετοιμάσει», δηλώνει ο Ηλίας Βρεττός λίγα 24ωρα πριν πει την πρώτη καλησπέρα στο τηλεοπτικό κοινό.

«Δεν φαντάζεστε αυτό που θα δείτε εδώ φέτος. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να το μοιραστώ μαζί σας. Επιτέλους φτάνει η στιγμή!», τονίζει ο γνωστός τραγουδιστής για την επικείμενη πρεμιέρα στον Alpha.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alpha TV (@alphatv)

Το «Πιο Μεγάλο Παζάρι» είναι έτοιμο να μοιράσει καθημερινά τα περισσότερα, πλουσιότερα και μεγαλύτερα δώρα που έχουν δοθεί ποτέ και έρχεται από τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου και κάθε απόγευμα στις 17:45 στον Alpha με τον Ηλία Βρεττό.