Ηλίας Βρεττός: Τι απαντά για τη φημολογούμενη σχέση του με τη Φελίσια Λαπάτη;

Η συνάντηση των δυο τους με τη Ναταλία Γερμανού...

Η νέα αγαπημένη του Ηλία Βρεττού σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι η Φελίσια Λαπάτη, η οποία πρωταγωνιστεί και στο καινούριο βιντεοκλιπ του τραγουδιστή και βρέθηκε στο μαγαζί που τραγουδά για να τον απολαύσει, αλλά δεν ήταν η μόνη. Στο κοινό και η Ναταλία Γερμανού με την οποία οι φήμες ήθελαν τον τραγουδιστή να έχει σχέση μαζί της στο παρελθόν, αν και οι δυο τους δε το έχουν παραδεχτεί.

Δείτε τα σχόλια του Πρωινού για τη συναντηση τους:

https://www.youtube.com/embed/g2PVRcwwk9Q

«Η Ναταλία Γερμανού μου είχε πει. Πρόσεχε πως συμπεριφέρεσαι στους ανθρώπους ανεβαίνοντας γιατί τους ίδιους θα συναντήσεις κατεβαίνοντας. Αυτή την κουβέντα της την κρατάω μέσα μου και την τηρώ. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι με τη Ναταλία. Είναι ένας άνθρωπος, του οποίου την κρίση εμπιστεύομαι και σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε επαγγελματικό. Στα προσωπικά μου είναι ο άνθρωπος που θα πάρω τηλέφωνο» είπε ο τραγουδιστής ενώ σε ερώτηση για την Φελίσια Λαπάτη ο Ηλίας Βρεττός είπε:

«Ότι αποφάσισε κάποιος να βγάλει κάτι δε σημαίνει πως και εγώ είμαι υποχρεωμένος να απαντάω σ’ αυτό. Με τη Φελίσια είχαμε διαφορετικές μέρες γύρισμα. Δεν μου αρέσει ποτέ να δίνω τροφή για σχόλια που αφορούν την προσωπική μου ζωή. Πάντα την κρατάω προστατευμένη»