Ηλίας Βρεττός: Πότε μπαίνει χειρουργείο και πόσο καιρό θα χρειαστεί για να επανέλθει;

Ηλίας Βρεττός
Όλα τα νεότερα για την κατάσταση υγείας του Ηλία Βρεττού.

Ο μάνατζερ του Ηλία Βρεττού, Λουκάς Καραγιάννης μετέφερε σε σύνδεση του με την εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου όλα τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του δημοφιλούς τραγουδιστή μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε.

«Ή αύριο ή την Παρασκευή θα γίνει η επέμβαση. Υπάρχει πιθανότητα να γίνει τριπλή επέμβαση. Και στον βραχίονα και στον μηρό και στην λεκάνη. Σε περίπτωση που πάρει ώρα η επέμβαση στη λεκάνη, θα αφήσουν τον βραχίονα για την επόμενη ημέρα. Ο Ηλίας είναι πάρα πολύ καλά. Την πρώτη μέρα είναι λογικό πως είχε ένα σοκ από αυτό που του συνέβη. Χθες ήταν πολύ καλύτερα. Πονάει, αλλά με τα παυσίπονα είναι καλύτερα.

Από την πρώτη στιγμή δεν κινδύνευε η ζωή του, από την πρώτη στιγμή είχε τις αισθήσεις του. Θυμάται τα πάντα, πως έγινε και ήταν ό,τι πιο τρομαχτικό έχει ζήσει στη ζωή του.

Ο γιατρός μας έχει πει ότι από τη δεύτερη μέρα μετά την επέμβαση τον σηκώνουν τον ασθενή και τον βάζουν να περπατάει. Λογικά 5-6 εβδομάδες θα χρειαστεί για να μπορεί να κινείται μόνος του, αλλά αυτό εξαρτάται από τον άνθρωπο. Ο Ηλίας είναι ένα παιδί που έχει πολύ δύναμη και είναι αγωνιστής και πολύ σύντομα θα επανέλθει.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα σχετικά με την τηλεόραση και τη showbiz!