Ηλίας Τσούτσος: Ο sexy αγρότης των Φαρσάλων με δική του εκπομπή

Ηλίας Τσούτσος

Διαβάστε περισσότερα...

Έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από το ημερολόγιο με τους sexy αγρότες. Ο ωραίος αγρότης από τη Σκοπιά Φαρσάλων, Ηλίας Τσούτσος, έβαλε σκοπό της ζωής του την επιστροφή των νέων στα χωριά τους. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα έκανε και το πρώτο του τηλεοπτικό βήμα.

Ο 35χρονος πτυχιούχος διαιτολόγος-διατροφολόγος, πρόεδρος της κοινότητας με τους 200 μόνιμους κατοίκους, ο οποίος ασχολείται με την κτηνοτροφία, έχει πλέον και τη δική του εκπομπή στην τηλεόραση. Από τον περασμένο Απρίλιο, ο Ηλίας Τσούτσος παρουσιάζει την αγροτική εκπομπή Εύφορη Θεσσαλία, στην FORmedia TV.

Ο ίδιος ξεκίνησε σπουδές στη δημοσιογραφία και μαζί με όλες τις άλλες δραστηριότητές του, μπήκε και στα τηλεοπτικά πλατό. Μάλιστα, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, φαίνεται ότι τα καταφέρνει μια χαρά…

Ο Ηλίας Τσούτσος έχει δηλώσει πως ονειρεύεται ένα χωριό όπου θα ακούγονται στους δρόμους παιδικές φωνές και στις πλατείες θα κυκλοφορούν νέοι με όρεξη για δουλειά. Ο ίδιος, και με αυτό το νέο του βήμα, αποδεικνύει πως ακόμα και ο κάτοικος ενός μικρού χωριού μπορεί να κάνει όλα του τα όνειρά πραγματικότητα.