Ηλίας Ψινάκης για Eurovision: «Να πούμε συλλυπητήρια στην ΕΡΤ»

Ηλίας Ψινάκης

Το καυστικό σχόλιο που έκανε ο Ηλίας Ψινάκης για τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τη φετινή Eurovision.

Μία έκτακτη βραδιά αφιερωμένη στη Eurovision ετοίμασε για τους τηλεθεατές του J2US ο Νίκος Κοκλώνης. Ο Ηλίας Ψινάκης ήταν μία από τις εκπλήξεις της βραδιάς, αφού μοιράστηκε μία θέση στην κριτική επιτροπή μαζί με τη Βίκυ Σταυροπούλου, τη Δέσποινα Βανδή, τον Σταμάτη Φασουλή και την Καίτη Γαρμπή.

Κατά την είσοδό του στο πλατό του show, ο Ηλίας Ψινάκης δεν παρέλειψε να κάνει και το καυστικό του σχόλιο για τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τον Τελικό της φετινής Eurovision.

«Τα συλλυπητήριά μας στην ΕΡΤ να πούμε… γιατί κι εσένα να έστελναν, αγάπη μου, θα είχαμε περάσει», είπε χαρακτηριστικά στον Νίκο Κοκλώνη, με τον παρουσιαστή να απαντά: «Ο Victor Vernicos, το παιδί μας, μόλις 16 ετών πήγε με την καρδιά του και την ψυχή του, κρατώντας την ελληνική σημαία. Είναι υποχρέωσή μας να τον στηρίξουμε».

«Η οποία σημαία δεν του σηκώθηκε όμως», τόνισε με χιούμορ ο Ηλίας Ψινάκης.

Στα παρασκήνια του J2US βρέθηκε και ο Τζόνι Καλημέρης, ο οποίος αποκάλυψε άγνωστα περιστατικά από τη συμμετοχή της Ελλάδας το 2004 στην Κωνσταντινούπολη.

«Έχω δει τον Ηλία να πιάνει άνθρωπο από τα μαλλιά», ανέφερε ο Τζόνι Καλημέρης. «Μιλούσαν στα μεσημεριανά ενώ απαγορευόταν, είχαν όλοι άποψη. Δεν ήταν θέμα Ρουβά ή μεσημεριανού, ήταν πατριωτικό το θέμα», τόνισε ο Ηλίας Ψινάκης.