Ηλίας Ψινάκης: Έρχεται ακυκλοφόρητη εκπομπή του με Κορομηλά, Παπαδοπούλου και Αλιάγα

Ηλίας Ψινάκης

"Ήμουν κι εγώ στο κότερο": πού θα δούμε την εκπομπή που γυρίστηκε πριν από 20 χρόνια;

Ο Ηλίας Ψινάκης, μετά τη μεγάλη επιτυχία της εκπομπής «Στο Γηροκομείο» με εκατομμύρια προβολές στο κανάλι του στο YouTube, επέστρεψε τηλεοπτικά σε συνεργασία με την Αννίτα Πάνια. Το «Έλεος» ξεχωρίζει ήδη στο MEGA για το ανατρεπτικό του ύφος και τις αποκαλυπτικές συνεντεύξεις.

Ωστόσο, ο Ηλίας Ψινάκης φαίνεται πως έχει έναν κρυμμένο «άσσο» στο μανίκι του. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει στο Breakfast@Star ο ρεπόρτερ και στενός του συνεργάτης, Στέλιος Δρουμαλιάς, μία ακυκλοφόρητη εκπομπή με τίτλο «Ήμουν κι εγώ στο κότερο» πρόκειται να δει πολύ σύντομα το φως της δημοσιότητας.

Πρόκειται για μία εκπομπή τριών επεισοδίων από το αρχείο του Ηλία Ψινάκη, που γυρίστηκε πριν από 20 χρόνια και μέχρι σήμερα δεν έχει προβληθεί από κανένα Μέσο. Μάλιστα, πρωταγωνιστές σε αυτά τα τρία επεισόδια θα είναι η Ρούλα Κορομηλά, η Δήμητρα Παπαδοπούλου αλλά και ο Νίκος Αλιάγας.

«Είναι συνεντεύξεις, όπου καλεί ο Ηλίας κόσμο στο κότερό του, όπου τους εξομολογεί. Από τα πλάνα που έχω δει, θεωρώ ότι είναι μία πολύ προχωρημένη εκπομπή σε επίπεδο παραγωγής για τα τότε δεδομένα» αποκαλύπτει ο Στέλιος Δρουμαλιάς.

«Για να τα κράτησε και να αποφάσισε να τα δείξει τώρα, είμαι σίγουρος ότι είναι κάτι που θέλει να δούμε και να μάθουμε όλοι» σχολίασε ο Ετεοκλής Παύλου.

Η εκπομπή «Ήμουν κι εγώ στο κότερο» πρόκειται για μεταδοθεί το επόμενο διάστημα μέσα από το «Γηροκομείο» στο επίσημο κανάλι που διατηρεί ο Ηλίας Ψινάκης στο YouTube.