Ηλίας Ψινάκης: «Δυστυχώς επτωχεύσαμεν! Τι να σας λέω π…»;

«Στον δήμο δεν υπάρχει φράγκο, ούτε καν να πληρωθούν οι μισθοί των υπαλλήλων»!

Σε πτώχευση κηρύσσει το Δήμο Μαραθώνα, ο νεοεκλεγείς δήμαρχός του Ηλίας Ψινάκης. Όπως εξήγησε, αυτό σημαίνει και παύση πληρωμών. Όπως επισήμανε, ο δήμος χρωστά 12.700.000 ευρώ σε προμήθειες, δάνεια και λογαριασμούς ΔΕΚΟ που θα πρέπει να πληρωθούν έως το τέλος του χρόνου. Κι αυτό τη στιγμή που στα ταμεία του δήμου, όπως τόνισε, υπάρχουν μόλις 70.000 ευρώ. Σε ό,τι αφορά τη μισθοδοσία των υπαλλήλων, ωστόσο, εξέφρασε την πρόθεσή του να βρει λύση.

«Νομίζω μόνο ο Τρικούπης έχει βρεθεί στο παρελθόν στην ίδια θέση που βρίσκομαι εγώ τώρα «Δυστυχώς επτωχεύσαμεν»! Στον δήμο δεν υπάρχει φράγκο, ούτε καν να πληρωθούν οι μισθοί των υπαλλήλων», τόνισε ο Ηλίας Ψινάκης και συνέχισε: «Αυτοί νόμιζαν ότι θα κάθομαι στο σκάφος και θα μαυρίζω, δεν ξέρανε ότι θα κάτσω να δουλέψω και θα είμαι από το πρωί ως το βράδυ εδώ πέρα. Αυτή είναι η κατάσταση. Τι να σας λέω πίπ…; Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση ότι δεν υπάρχει φράγκο! Και έρχεται εδώ η κουκλίτσα και μας κάνει και αντιπολίτευση»!

Ο Ηλίας Ψινάκης κατέληξε λέγοντας: «Εγώ θα κάνω αυτό που ξεκίνησα! Τελείωσε! Μόνο αν με φάνε θα σταματήσω ή αν με πάρει ο Θεός λόγω ηλικίας».