Ηλίας Ψινάκης: Απαντά για τις διακοπές στο Gstaad, τη γούνα και γιατί φοράει γυαλιά ηλίου!

Τι λέει για το σύμφωνο συμβίωσης και για την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια;

Τον δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη συνάντησαν οι δημοσιογράφοι στην παρουσίαση του Ιδρύματος Μαραθώνα και εκείνος απάντησε για τις διακοπές του στο Gstaad που συζητήθηκαν στα media και τοποθετήθηκε για το σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών.

Για τις διακοπές στο Gstaad: «Κάθε χρόνο πάω εκεί. Είναι η μόνη φορά που μπορώ να δω όλη μου την οικογένεια μαζί. Το κάνω 60 χρόνια, δεν το κάνω τώρα και είναι και οι φίλοι μου εκεί, και διεθνείς και Έλληνες και περνάω καλά. Δεν πέρασα καλά γιατί ένα μέλος της οικογενείας μου έχει πρόβλημα υγείας σοβαρό, που δε θα το δω μάλλον του χρόνου. Πέρασα καλά με τους φίλους μου, αλλά δεν πέρασα καλά συναισθηματικά.»

Για τις οικογενειακές φωτογραφίες του Γιώργου Πατούλη στο σαλόνι του: «Εγώ είμαι ο τελευταίος που θα κρίνω, γιατί εγώ στα δικά μου social media που ενημερώνω τους δικούς μου φίλους, κάνω ό,τι γουστάρω και σε όποιον αρέσει. Ο κύριος Πατούλης τι κάνει είναι δικό του θέμα.»

Για το σύμφωνο συμβίωσης και την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια:«Εγώ θεωρώ ότι ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει αρκεί να μην ενοχλεί τον άλλον. Για την υιοθεσία δεν είμαι σίγουρος, δεν ξέρω, δεν μπορώ να έχω άποψη. Κατά την προσωπική μου άποψη είναι κατ' εκτίμηση. Εμένα δε μου γεννήθηκε ποτέ η επιθυμία να αποκτήσω ένα παιδί. Πείτε ότι εγώ θέλω να παντρευτώ τον κύριο και να βάλω νυφικό, εσάς τι σας νοιάζει; Και σε περίπτωση που σας πείραζε γιατί τον κοιτάτε; Αν δεν σας αρέσει ο Πατούλης ή η γυναίκα του, τι τους κοιτάτε; Γράψτε τους στα … να τελειώνουμε. Αν δεν σας αρέσει εμένα η γούνα μου που την έχω εκεί στην Ελβετία από τότε που μου τη χαρίσανε, από το …1821 που λένε ότι είναι και αληθινή, τι την κοιτάτε; Μη βάλεις εσύ γούνα αγάπη μου! Εγώ βάζω. Την έχω εκεί, δεν την πήρα τώρα, την έχω από τότε. Δεν την πήρα σα δήμαρχος, δεν την πήρα από το Μαραθώνα.»

Τι απάντησε όταν τον ρώτησαν πότε θα μας δείξει τα μάτια του και γιατί τα κρύβει; «Θα σας τα δείξω μόλις κλείσει η κάμερα. Δεν μου χρωστάει τίποτα το κοινό.»

https://www.youtube.com/embed/bq5fhL-Mk6Q