Ηλίας Μπόγδανος: «Ντρέπομαι για τον εαυτό μου» – Σάκης Κατσούλης: «Εσύ δεν έχεις να ντρέπεσαι για τίποτα»

Ηλίας Μπόγδανος

"Ήταν η χειρότερή μου στιγμή. Αν θα άλλαζα ένα πράγμα θα ήταν η τοξικότητα που ένιωσα εκείνη την περίοδο", εξομολογείται ο Ηλίας Μπόγδανος.

Ο Ηλίας Μπόγδανος, φιναλίστ του φετινού Survivor, βρέθηκε στον καναπέ του Love It και μίλησε για όλα. Ιδιαίτερη στιγμή όταν απολογήθηκε για όσα είχε πει μέσα στο παιχνίδι για τον Σάκη Κατσούλη.

«Η χειρότερή μου στιγμή ήταν όταν είχαν φύγει τα παιδιά στα μεγάλα έπαθλα για Μαϊάμι. Ένιωσα ότι έχανα τον εαυτό μου τελείως. Ένιωθα μια τοξικότητα μέσα μου. Η χειρότερη μου στιγμή ήταν όταν μίλησα άσχημα για τον Σάκη και τη Μαριαλένα. Ντράπηκα για τον εαυτό μου. Όταν συζητάς ένα πράγμα συνέχεια, το κρατάς μέσα σου. Αν θα άλλαζα ένα πράγμα θα ήταν η τοξικότητα που ένιωσα εκείνη την περίοδο. Το καλό είναι ότι επειδή ένιωθα τύψεις, έπιασα τον Σάκη και του μίλησα ανοιχτά «Φίλε είχα ξενερώσει τέρμα που με κέρδιζες»…», είπε ο Ηλίας Μπόγδανος κι εκείνη την ώρα εμφανίστηκε στο παράθυρο ο Σάκης Κατσούλης:

«Ντρέπομαι Σάκη. Το είδα τώρα και στην τηλεόραση πρώτη φορά», είπε ο Ηλίας και ο Σάκης απάντησε: «Εσύ δεν έχεις να ντρέπεσαι για τίποτα».

«Το κλίμα στην παραλία με είχε κάνει να σε βλέπω σαν εχθρό. Μετά ήρθα στα συγκαλά μου και είπα Λιάκο μη χτυπάς τον εαυτό σου. Εκείνη τη στιγμή περνούσαν όλα τα κακά από το μυαλό μου. Μετά ξύπνησα. Έχω συναναστραφεί με πολλούς κακούς ανθρώπους στον έξω κόσμο, όχι σαν τα παιδιά του Survivor. Δεν έχω νιώσει ποτέ τοξικότητα, να κράξω άλλον άνθρωπο. Μου βγήκε αυτό το πράγμα εκεί» εξήγησε ο Ηλίας Μπόγδανος.

Ο Σάκης Κατσούλης απάντησε: «Ήξερα ότι δεν είσαι έτσι και κάποιος σε είχε επηρεάσει. Η συγγνώμη σου είναι αποδεκτή. Όταν ήμασταν μαζί στην κόκκινη ομάδα, ζήσαμε την καλύτερη περίοδο στο Survivor».