Ηλίας Μαμαλάκης: Γιατί είχε παραιτηθεί από την εκπομπή της Ανθής Σαλαγκούδη;

Ηλίας Μαμαλάκης

Δείτε όλα όσα είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης για την Ανθή Σαλαγκούδη.

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” έδωσε συνέντευξη ο Ηλίας Μαμαλάκης, ο οποίος μίλησε για την Ανθή Σαλαγκούδη, αλλά και για το λόγο που είχε παραιτηθεί από την εκπομπή που παρουσίαζε η δημοσιογράφος στην ΕΡΤ.

«Δεν βλέπω ούτε… τα τρέιλερ του Survivor, μου είναι παντελώς αδιάφορο. Τους αφήνουν νηστικούς, μπαίνουν στη θάλασσα, βγαίνουν από τη θάλασσα, πετάνε μια μπάλα… Το να έβλεπε λοκατζήδες στη βασική τους εκπαίδευση, θα με ενδιέφερε περισσότερο. Το άκουσα ότι η Ανθή Σαλαγκούδη πήγε στο Survivor και μου έκανε εντύπωση γιατί είναι μια γυναίκα σύγχρονη μεν, πολύ όμορφη, πολύ καλοβαλμένη, αλλά δεν μου είχε φανεί πολύ αθλητικός τύπος. Και νομίζω ότι στο Survivor θα πάει κάποιος, ο οποίος έχει κάποιες επιδόσεις σε αθλήματα, σε αντοχές κλπ», είπε αρχικά ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Ο Ηλίας Μαμαλάκης πρόσθεσε στη συνέχεια για την παραίτησή του από την εκπομπή που παρουσίαζε η Ανθή Σαλαγκούδη στην ΕΡΤ: «Μου είχαν πει ότι θα έχω ένα συγκεκριμένο ρόλο. Στη ροή της πρώτης και της δεύτερης εκπομπής δεν τον πήρα αυτό το ρόλο. Εμένα δεν με ενδιέφερε να πάω να μαγειρεύω, να πάω να κάνω μια συνταγή στη ροή της εκπομπής, και στην τρίτη εκπομπή παραιτήθηκα».