Ηλίας Μαμαλάκης: Αυτό είναι το υπέροχο σπίτι του στον Διόνυσο

Ηλίας Μαμαλάκης

Έχει χάρτινο ομοίωμά του στο σαλόνι και συλλογές από καπέλα, κανάτες, μπαστούνια και μαχαίρια…

Την κάμερα του Happy Day και τον Χρήστο Βαρθαλίτη υποδέχθηκε ο Ηλίας Μαμαλάκης στο σπίτι του. Ο γνωστός σεφ άνοιξε την υπέροχη μονοκατοικία του στον Διόνυσο, όπου μένει μαζί με τη γυναίκα του, την Ντορίτα, και έκπληξη προκαλούν οι συλλογές του από μπαστούνια, καπέλα, κανάτες και μαχαίρια.

«Όταν έκανα το “Μπουκιά και συγχώριο” είχα μεγάλο πρόβλημα στα γόνατα, ήμουν και πολύ πιο παχύς απ’ ότι είμαι τώρα και είχα ανάγκη να στηρίζομαι κάπου. Όταν ήμουν παιδί, είχα πηδήξει από ύψος τεσσάρων μέτρων και στάθηκα στα πόδια μου, αυτό έφερε ένα… σοκ στους χόνδρους.

Έκανε πάρα πολλά χρόνια να εκδηλωθεί. Κάποια στιγμή, ένας κορυφαίος ορθοπεδικός με είδε και μου είπε ότι αν δεν το προσέξω και δεν το φτιάξω, σε δύο-τρία χρόνια θα είμαι σε καροτσάκι. Και με χειρούργησε ο ίδιος με μεγάλη επιτυχία.

Το βασικό στοιχείο της επιτυχίας μου στην τηλεόραση ήταν ότι ήμουν ο εαυτός μου. Ένας παχουλός φαγάς που γυρίζει τα χωριά, τις κωμοπόλεις, τα κράτη, ψάχνει να βρει καλό φαγητό και συνάμα θέλει να δείξει το τοπίο και την ιστορία του τόπου», είπε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Μαμαλάκης.