Ηλίας Κόζας: Πώς σχολιάζει ο frontman των Koza Mostra το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι;

Ηλίας Κόζας

"Αν μου άρεσε ή δεν μου άρεσε το τραγούδι, δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο".

Δηλώσεις στην κάμερα του Super Κατερίνα έκανε ο Ηλίας Κόζας. Ο γνωστός τραγουδιστής και frontman των Koza Mostra ρωτήθηκε για τη φετινή μας εκπρόσωπο στον διαγωνισμό της Eurovision, ενώ εξομολογείται τις δικές του αναμνήσεις από τον διαγωνισμό του 2013, όταν ερμήνευσε το «Alcohol is Free» μαζί με τον Αγάθωνα, λαμβάνοντας την 6η θέση για την Ελλάδα.

«Όταν ένας καλλιτέχνης αποφασίζει να κάνει ένα τέτοιο βήμα, είναι λίγο σκληρό εμείς οι υπόλοιποι καλλιτέχνες να μιλάμε και να λέμε την άποψή μας. Ας πάει το κορίτσι να το χαρεί, να περάσει καλά. Αυτό κάναμε κι εμείς τότε και αυτό είναι και το πιο σημαντικό», ανέφερε αρχικά ο Ηλίας Κόζας.

«Από ‘κει και πέρα, αν μου άρεσε ή δεν μου άρεσε το τραγούδι, δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο. Επίσης, δεν θα έρθει και το τέλος του κόσμου εάν δεν πάρουμε και καλή θέση στη Eurovision», σημειώνει ο τραγουδιστής.

«Νιώθω ευλογημένος για αυτό που ζήσαμε τότε στη Eurovision με τον Αγάθωνα, ήταν πολύ μακριά από εμάς. Δεν νομίζω ότι θα ξαναδείτε κάτι τέτοιο σε αυτή τη σκηνή. Αν το ζούσα ξανά, θα ήθελα να το ξαναζούσα με τον Αγάθωνα αλλά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί», εξομολογείται ο Ηλίας Κόζας αμέσως μετά, αφήνοντας ωστόσο ανοιχτό το ενδεχόμενο να τον ξαναδούμε να μας εκπροσωπεί στη μουσική διοργάνωση.

«Οι καλλιτέχνες θεωρώ πως θα έπρεπε να μιλάμε λίγο λιγότερο… και δεν το λέω αυτό μόνο για τον κύριο Νταλάρα αλλά γενικότερα», απαντά ο Ηλίας Κόζας σε σχετική ερώτηση.