Ηλίας Γκιώνης – «Mε τον Ζακ ήμασταν συγκάτοικοι και ήταν η drag μητέρα μου»

Ηλίας Γκιώνης

"Όταν δολοφονήθηκε, ήταν σοκαριστικό για όλους και εμένα προσωπικά" τόνισε, μέσα σε όλα, ο Ηλίας Γκιώνης.

Στην Δανάη Μπάρκα μίλησε ο Ηλίας Γκιώνης, το πρωί της Πέμπτης, στην κάμερα του «Πάμε Δανάη. Ο γνωστός ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστής μίλησε από καρδιάς για την έλλειψη σχέσεων με τους γονείς του καθώς και την φιλία του με τον Ζακ Κωστόπουλο.

Ειδικότερα, ο Ηλίας Γκιώνης εξομολογήθηκε πως «είμαι μόνος μου, δεν έχω καμια βοήθεια. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν πέντε χρονών. Η μητέρα μου έφυγε για τη γενέτειρα της, την Πολωνία και ουσιαστικά δεν την γνώρισα ποτέ. Δεν την θυμάμαι καν. Ο πατέρας μου με έδιωξε από το σπίτι στα 17 επειδή είμαι ομοφυλόφιλος. Άρα από τότε μέχρι σήμερα και με τον πατέρα μου δεν έχω καμιά επαφή».

«Έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές την αντίδραση του, εάν συναντιόμασταν σήμερα και η αλήθεια είναι πως περιμένω τη μέρα που θα έρθει να μου χτυπήσει την πόρτα και να τα πούμε. Θα είμαι εδώ» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, ο ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστής. «Είμαι πολύ περήφανος για τον εαυτό μου, που τα κατάφερα και είμαι πολύ εντάξει με την συνείδηση μου γιατί με έδιωξε, έμεινα στο δρόμο αλλά δεν κατέληξα ούτε να πεθάνω ούτε να μπλέξω σε μονοπάτια που θα μου έκαναν τη ζωή δύσκολη. Θεωρώ ότι σίγουρια πια, εάν έρθει, θα βλέπει τα πράγματα με άλλη ματιά. Δηλαδή πως έχει εάν γιο και ο γιος του κατάφερε να κάνει τόσα πολλά πράγματα μόνος χωρίς βοήθεια».

Παράλληλα, ο Ηλίας Γκιώνης μίλησε για την σχέση που είχε με τον Ζακ Κωστόπουλο και την απώλεια του. «Έτυχε με τον Ζακ να είμαστε συγκάτοικοι και ήταν αργότερα η drag μητέρα μου. Οπότε, όταν δολοφονήθηκε, ήταν σοκαριστικό για όλους και εμένα προσωπικά».

«Μετά και τη δολοφονία του Ζακ παλεύω επί δέκα φορές πιο πολύ και με τον εαυτό μου και με τους γύρω μου» συμπλήρωσε.