Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Όταν έγινε σωστή μοδίστρα και ο Βασίλης Ζούλιας ήταν δάσκαλος της

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου in Athens σε νέο ρόλο!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θέλησε να μας πάει μια ξεχωριστή βόλτα… In Athens την Πέμπτη μέσα από τον αέρα της τηλεοπτικής της εκπομπής. Μια βόλτα κατά την οποία το γοητευτικό μοντέλο και παρουσιάστρια του Alpha θα αναλάμβανε τον ρόλο της μοδίστρας με δάσκαλο τον Βασίλη Ζούλια.

Πιο συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνάντησε τον δημοφιλή σχεδιαστή μόδας ο οποίος και την ξενάγησε σε κάθε γωνιά του ατελιέ του.

Βεβαίως, όπως παρακολουθήσαμε στο σχετικό απόσπασμα της εκπομπής Pop Up, το μοντέλο και παρουσιάστρια τα πήγε περίφημα και στο νέο αυτό ρόλο της στην καρδιά της Αθήνας! «Θα γίνω μια σωστή μοδίστρα! Δεν το έχω ξανακάνει… Θα προσπαθήσω » ανέφερε, με νόημα από την πρεμιέρα της καθημερινής εκπομπής, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου λίγο πριν συναντήσει τον «δάσκαλο» της.

«Θυμάστε ότι ήσασταν ο πρώτος σχεδιαστής που μου δώσατε ρούχα για να κλείσω το σόου σας;» ρώτησε η παρουσιάστρια του Alpha τον Βασίλη Ζούλια. «Πριν από 11 χρόνια ήρθα να κάνω κάστινγκ μαζί σας, πρώτη φορά μαζί, γυρίσατε, με κοιτάξατε και μου είπατε «Έλα να δοκιμάσεις, να κάνουμε fitting, μην ξανακάνεις κάστινγκ, σε κάθε σόου να έρχεσαι». Δεν μπορείτε να φανταστείτε τη χαρά μου δώσατε. Τεράστια».

Όταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έλαμψε στο one woman show της…