Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Βίκυ Καγιά: «Θα έπρεπε να δώσει και τη δική της γυμνή φωτογραφία»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

"Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι στο Pop Up και δεν χρειάστηκε να είμαι σε αυτή τη δοκιμασία." είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Την δοκιμασία των μοντέλων του GNTM ανέφεραν στο Pop Up! και φυσικά δεν θα μπορούσε να την αφήσει ασχολίαστη κι από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που πέρυσι βρισκόταν στην κριτική επιτροπή του σόου. Η παρουσιάστρια μάλιστα δήλωσε χαρούμενη που δεν ήταν εκεί για να δει την γυμνή φωτογράφιση των παικτών αναφέροντας: «Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι στο Pop Up και δεν χρειάστηκε να είμαι σε αυτή τη δοκιμασία. Δεν θα ήθελα να δω το “Willy” κανενός.»

«Το σκέφτηκα όταν είδα τη φωτογράφιση. Α ωραία έδειξαν στα παιδιά φωτογραφία του Καράβα να δούνε τα αγόρια πως θα έχουν τη λήψη. Την φωτογραφία της Βίκυς δεν την είδαμε βέβαια για να βοηθήσει τα κορίτσια. Θα έπρεπε να δώσει και τη δική της γυμνή φωτογραφία γιατί αλλιώς θα έπρεπε να γίνε ντέμο. Και σκέφτομαι μετά Ωχ Παναγία μου πως τη γλίτωσα».

Και συνέχισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρω τι συμφωνία έχουν με την παραγωγή τα παιδιά αλλά είμαι 100% σίγουρη πως σε οτιδήποτε τους έχουν δώσει έχει ερωτήσεις “Θα έκανες γυμνό;”, “Θα έκανες κάθετη πασαρέλα;»