Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Ένας χωρισμός μπορεί να σε ανανεώσει, όπως και μια νέα σχέση»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δεν είμαστε φίλες, είμαστε γνωστές, έχει διαφορά», λέει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Στα βραβεία MAD βρέθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τα επαγγελματικά της και τα προσωπικά της.

«Παρασκήνιο δεν έχω γιατί δεν είμαι των παρασκηνίων. Είμαι των προσκηνίων και των ανοιχτών συζητήσεων. Το μόνο που έχω να σου πω αυτή τη στιγμή είναι ότι ανυπομονώ να τελειώσουμε, να πάμε διακοπές, να πάνε όλα ωραία, μαγιό, παραλίες, άμμος, θάλασσα και μετά θα γίνουν όλα», είπε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε ερώτηση για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε στη συνέχεια για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, έχει κάνει την πορεία της και πιστεύω μια χαρά θα τα πάει. Όχι, δεν έχουμε μιλήσει, δεν είμαστε φίλες, είμαστε γνωστές, έχει διαφορά».

Σε ερώτηση για τα προσωπικά της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε: «Όλα καλά με τα προσωπικά μου, πώς με βλέπεις; Μόλις έφτασα εδώ και δεν έχω δει κανέναν. Ένας χωρισμός μπορεί να σε ανανεώσει, όπως και μια νέα σχέση μπορεί και ένας γάμος και μια οικογένεια και τα παιδιά, όλα μπορούν να σε ανανεώσουν».