Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Φοβόμουν να μπω στην τηλεόραση, δεν ήταν εύκολο πράγμα»

Ηλιάνα Μαυρομάτη

"Οι δυσκολίες είναι πιο πολύ πρακτικές, γιατί έχει πολύωρα γυρίσματα, θέλει διάβασμα κι αντοχές", τονίζει η ηθοποιός.

Η Ηλιάνα Mαυρομάτη κάθισε το μεσημέρι της Δευτέρας στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη. Η γνωστή ηθοποιός σε μία συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», τα παιδικά της χρόνια και τη γενικότερη καλλιτεχνική της πορεία.

«Δύσκολο είναι να πλησιάσεις κάθε ρόλο που έχει αντιφάσεις. Ενθουσιάστηκα, όμως γιατί είχα δει τη ταινία του Παναγιωτόπουλου και μου άρεσε πολύ η ατμόσφαιρα του έργου και ήθελα να μπω μέσα, μαγεύτηκα», ανέφερε η Ηλιάνα Μαυρομάτη για τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του Alpha.

«Οι δυσκολίες είναι πιο πολύ πρακτικές, γιατί έχει πολύωρα γυρίσματα, θέλει διάβασμα κι αντοχές», τόνισε στη συνέχεια η ηθοποιός.

Όπως παραδέχεται η Ηλιάνα Μαυρομάτη, η είσοδός της στην τηλεόραση ήταν αρχικά κάτι που τη φόβιζε. «Φοβόμουν να μπω στην τηλεόραση, φοβόμουν το μέγεθος της έκθεσης. Όταν εισέπραττα πιο μικρή την αναγνωρισιμότητα των δικών μου, δεν ήταν εύκολο πράγμα», δηλώνει χαρακτηριστικά, ενώ τώρα πια νιώθει καλλιτεχνικά πιο έτοιμη και την ενθουσιάζει που ο κόσμος την αναγνωρίζει και της μιλάει για την καλλιτεχνική της ταυτότητα.

«Πιο μικρή είχα την τάση να με τραβάει το μυστήριο, τώρα μεγαλώνοντας έχω αρχίσει να εκτιμώ το φως», εξομολογείται για τον εαυτό της η Ηλιάνα Μαυρομάτη, τονίζοντας παράλληλα πως τα πιο χαρισματικά της στοιχεία θα ήθελε να είναι η διεκδικητικότητα, η ελευθερία, ότι χαίρεται την ζωή και η δημιουργικότητα.