Ηλιάκη στο zappIT: Μπορεί να με βλέπετε να χαμογελάω, αλλά είμαι κλειστός και καταθλιπτικός άνθρωπος

Διαβάστε τι είπε η παρουσιάστρια του "Δέστε τους" στο zappIT!

Συναντήσαμε την Μαρία Ηλιάκη στο πλατό της εκπομπής «Μες την καλή χαρά» στην οποία ήταν καλεσμένη, όχι μία οποιαδήποτε μέρα, αλλά την μέρα των γενεθλίων της!  Οι συντελεστές της εκπομπής της επεφύλασσαν μία ευχάριστη έκπληξη: μία τούρτα και φυσικά τις ευχές του Νίκου Μουτσινά σε βίντεο! 


Η Μαρία ξεχώρισε την φετινή τηλεοπτική σεζόν για το σκέρτσο και το νάζι της αλλά και για τις χορευτικές της ικανότητες που έχουν κάνει πλέον «σχολή» ξεσηκώνοντας καθημερινά τους τηλεθατές!  

-Η φετινή σεζόν ήταν πολύ καλή για την εκπομπή. Τα νούμερα ήταν υψηλά αλλά και η αγάπη του κόσμου έκδηλη και ιδιαίτερα προς εσένα. Πώς αισθάνεσαι για όλο αυτό που συμβαίνει;

Το εισπράττουμε με πάρα πολύ συγκίνηση! Ειδικά τώρα που τελείωσε η χρονιά, πρέπει να ευχαριστήσουμε όλο αυτόν τον κόσμο που μπαίνει στην διαδικασία και στέλνει μηνύματα και βίντεο για την εκπομπή. Είναι απίστευτα ευχάριστη η ανταπόκριση του κόσμου! Το χαιρόμαστε πάρα πολύ γιατί ειλικρινά δουλέψαμε πολύ. Δεν το πιστεύαμε ότι θα πάμε τόσο καλά! 

-Ο κόσμος που σε συναντάει στον δρόμο, τι θέλει να μάθει για σένα ή την εκπομπή;

Συνήθως μου λένε ότι είμαι πολύ πιο αδύνατη από κοντά από ό,τι στην τηλεόραση. Ειλικρινά αναρωτιέμαι πως βγαίνω δηλαδή…(γέλια)!  Μου κάνουν επίσης διάφορα σχόλια για την εκπομπή και φυσικά  μου ζητάνε να δώσω φιλιά στον Νίκο και στα υπόλοιπα παιδιά. Κάποιοι επίσης  μου ζητάνε να κάνω το «βιδωτό»!  Μέχρι και στο σούπερ μάρκετ όταν με συναντάνε θέλουν να τους χορέψω. Νομίζω ότι μου ανοίγεται μια νέα καριέρια(γέλια)! 

– Το μέλλον της εκπομπής είναι θετικό από όσα ακούγονται ως τώρα… 

Ναι, η πρόθεση του καναλιού είναι να συνεχίσουμε κανονικά η ίδια ομάδα, όπως είμαστε και φέτος.

-Στην αρχή της τηλεοπτικής σεζόν είχαν ακουστεί πολλά για την σχέση σου με την Κατερίνα Καινούργιου, ότι δηλαδή δεν ήταν και τόσο καλές…

Πραγματικά δεν έχω να πως κάτι πάνω σε αυτό. Βαριέμαι πολύ να απαντάω σ' αυτή την ερώτηση, δεν υπάρξει ποτέ τέτοιο θέμα! 

– Με την Κατερίνα είστε φίλες;

Όχι, φίλες δεν είμαστε, αλλά έχουμε μια εξαιρετική σχέση σε επίπεδο επαγγελματικό! Είμαι πάρα πολύ δύσκολη στο να κάνω φιλίες. Έχουμε μια πολύ υγιή σχέση, βέβαια, με την Κατερίνα. Μοιραζόμαστε πράγματα για την προσωπική μας ζωή και δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ. Σχετικά με αυτά που λέγονται και γράφονται, πιστεύω ότι απλά πάντα θέλουν κάτι να έχουν να πουν. Πέρυσι τσακωνόταν ο Νίκος με τον Τσαλίκη. Φέτος έγραψαν για εμένα και την Κατερίνα…εν μέρει λογικό, γιατί αν έλεγαν για μένα και τον Νίκο δεν θα το πίστευε κανένας. Αν έλεγαν για τον Νίκο και την Κατερίνα πάλι δεν θα το πίστευε κανένας, γιατί ο Νίκος έφερε την Κατερίνα στην εκπομπή.

– Που αλλού μπορούν να σε βρουν οι θαυμαστές σου, εκτός από το «Δέστε τους!»; 

Στον ραδιόφωνο στην καθημερινή πρωϊνη εκπομπή  του Ρυθμού παρέα με τον Μάκη Πουνέντη και την Ράνια Κωστάκη. Περνάμε πολύ καλά αλλά το πρωϊνό ξύπνημα είναι δύσκολο. 

-Αυτήν την περίοδο είσαι πολύ καλά στα επαγγελματικά σου. Ισχύει το ίδιο και στην προσωπική σου ζωή;

Ναι, είμαι πολύ καλά! Είμαι ερωτευμένη. 

-Μέχρι τώρα δεν έχουμε δει κάποια φωτογραφία με τον αγαπημένο σου. Δεν βγαίνετε έξω; Πώς έχετε γλιτώσει από τους φωτογράφους;

Νομίζω ότι ούτε τους κυνηγάω τους φωτογράφους και ούτε εκείνοι εμένα. Βγαίνω κανονικά, έχουμε τις παρέες μας, αλλά μας αρέσει και πολύ το σπίτι! Ηαλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσουν πολύ τα «κοσμικά». Προτιμώ να μένουμε σπίτι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κρυβόμαστε. 

-Το «Μέσα στην καλή χαρά» τους γνωρίζεις καλά όλους από ό,τι γνωρίζουμε…

Την Ναταλία την αγαπώ πολύ! Θεωρώ ότι είναι ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος και έχει τύχει και αρκετές φορές να πούμε τα εσώψυχα μας! Όσο για τον Θέμη τι να πώ… είναι γνωστό ότι με θέλει χρόνια(γέλια). Τον αγαπώ πολύ. Αλλά και τον Παύλο τον ξέρω δέκα χρόνια.

– Στο live chat του zappIT τα σχόλια για σένα ήταν πάρα πολλά. Ο κόσμος θέλει να μάθει για σένα, εκφράζει  την αγάπη και τον θαυμασμό του…Τι θα ήθελες να ξέρουν για σένα που μέχρι σήμερα ίσως δεν έχεις πει; 

Έχω μεγάλη οικειότητα με τον κόσμο. Βασικά είμαι τόσο ανοιχτή που καμια φορά δεν ξέρω αν είναι και καλό. Κάτι που ίσως δεν ξέρει ο κόσμος για μένα, επειδή με βλέπει να χαμογελώ και είμαι χαρούμενη, είναι ότι γενικά είμαι κλειστός και ευαίσθητος και καταθλιπτικός άνθρωπος. Γενικά απογοητεύομαι εύκολα και σκέφτομαι πάντα το αρνητικό και μετά το θετικό. Αυτό είναι κάτι που προσπαθώ να αλλάξω, ίσως όμως να είναι και η άμυνα μου αυτή»

Ρεπορτάζ: Μαργαρίτα Ξένου