Ηλιάκη για Μανωλίδου: «Εμένα με χαιρετάει…δεν ξέρει ποια είμαι;

Η κριτική της Μαρίας Ηλιάκη στην Μανωλίδου για τα ραδιοφωνικά της σχόλια.

Μέσα από την τηλεοπτική της εκπομπή «Αυτά είναι» έδωσε τη δική της απάντηση στην Ευγενία Μανωλίδου η Μαρία Ηλιάκη, που φέτος διαγωνίζεται στο show του ΑΝΤ1 «Dancing with the Stars». Η παρουσιάστρια άσκησε τη δική της κριτική μετά τις πρόσφατες δηλώσεις της πως δεν μπορεί να ξεχωρίσει τους stars στο show και πως η μόνη που αναγνωρίζει είναι η Θάλεια Προκοπίου. Εξάλλου, όπως είπε η Μαρία Ηλιάκη «Εμένα με χαιρετάει κάθε φορά που με βλέπει. Δεν ξέρει ποια είμαι; Γιατί με λέει Μαρία…»

«Η Ευγενία Μανωλίδου είπε ότι εμένα δουλειά μου δεν είναι να κρατάω τροφή στις μεσημεριανές εκπομπές, αλλά να κρατάω συντροφιά στον κόσμο. Στον κόσμο μπορείς να κρατάς ραδιοφωνική συντροφιά παίζοντας πολύ ωραία τραγούδια και διαβάζοντας μυθιστορήματα. Από τη στιγμή που έχει αποφασίσει να κάνει εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα ο οποίος είναι ένας άνθρωπος που είναι γνωστό ότι λέει την άποψη του και ότι είναι ένας άνθρωπος, κάνει εμπορικά πράγματα κάνει εμπορικό ραδιόφωνο, εμπορική τηλεόραση, δεν μπορείς να είσαι δίπλα του να μου το το παίζεις ποιοτικιά.» συνέχισε η παρουσιάστρια ασκώντας τη δική της κριτική και ο Μάκης Πουνέντης πήρε το λόγο:

«Ναι αλλά όχι και να ξεκατινιάζεται. Λέει δε θέλω να ξεκατινιάζομαι, αλλά ξεκατινιάζεται» πρόσθεσε ο Μάκης Πουνέντης ο οποίος χαρακτήρισε την Ευγενία Μανωλίδου «κατσικοπόδαρ» καθώς «Με το που ανέφερε ότι εγώ μόνο τη Θάλεια ξέρω. Πάει την έφαγε το μαύρο σκοτάδι τη Θάλεια»

Δείτε όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Αυτά είναι»:
//www.youtube.com/embed/8pbHZUiBNlg