Ηλιάδη: Είμαι αποστασιοποιημένη από τις φήμες και τα σχόλια

Βίντεο: Απόσπασμα από την εκπομπή "Αξίζει να το ζεις"

«‘Όλοι περνάμε δύσκολες στιγμές στη ζωή μας. Άλλοι μικρότερες άλλοι μεγαλύτερες. Χρειάζεται αγώνα για να προχωρήσεις και να σταθείς στα πόδια σου. Εγώ είμαι λιγάκι αποστασιοποιημένη από όλο αυτό που γίνεται με τις φήμες και τα σχόλια γιατί είναι επιλογή μου. Σέβομαι τις επιλογές των άλλων ανθρώπων και τον διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης κάποιων καταστάσεων. Αυτός είναι ο δικός μου τρόπος. Είναι πάρα πολύ δύσκολο και λάθος για κάποιον, να με κρίνει τη στιγμή που δεν είναι, ούτε υπήρξε στη θέση μου. Δεν ακούω λοιπόν τίποτα από όσα λέγονται για να είμαι ήρεμη και καλά! Κρατάω στην ψυχή μου αυτά που θέλω καλά φυλαγμένα, τις στιγμές που έζησα με τον σημαντικότερο άνθρωπο της ζωής μου.»

Τι έχει να πει σε όσους – ακόμα και άνθρωποι της τηλεόρασης – την έκριναν που, παρά το ατυχές συμβάν που συνέβη στη ζωή της πριν από 2,5 χρόνια, τώρα εμφανίζεται στο »Dancing…», που δεν πενθεί και δεν φοράει μαύρα πια; »Το βρίσκω πολύ κακό πάνω στο σχολιασμό, από μια εμφάνιση στο Dancing, και από ανθρώπους τους οποίους θαυμάζω και παρακολουθώ όταν έχω ελεύθερο χρόνο, γιατί έχουν ένα πηγαίο ταλέντο κι ένα πολύ εύστοχο χιούμορ, ν’ ακούω ξαφνικά »πριν πόσο καιρό χείρεψε;». Το βρίσκω πάρα πολύ κακό, θεωρώ ότι πια ξεπερνάει το χιούμορ και φτάνει στα όρια της βλακείας.»

Πώς πήρε την απόφαση να συμμετάσχει στο »Dancing…;» »Δεν ήταν εύκολη η απόφαση, γιατί δεν είχα ποτέ σχέση με αυτό το είδος χορού. Παρόλα αυτά, αποφάσισα να το κάνω γιατί μ’ αρέσει πάρα πολύ ο χορός κι αυτοί που με ξέρουν, γνωρίζουν ότι όταν μπαίνω σ’ ένα κλαμπ δεν κάθομαι ούτε 5 λεπτά… Το είδα έτσι, σαν ένα πάρτι, σαν έναν τρόπο να περάσω πάρα πολύ καλά μέσα από αυτό.»

Δείτε απόσπασμα από όσα είπε στην Τατιάνα:

Διαβάστε περισσότερα στο TLIFE