Ιλένια Ουίλιαμς: «Η επόμενη εβδομάδα θα είναι για όλους μας δύσκολη»

«Η σχέση μας με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο ήταν πίσω από τα φώτα πάρα πολύ καιρό».

Την ώρα που ο πατέρας της, Ρόμπερτ Ουίλιαμς, συνομιλούσε με την Ντορέττα Παπαδημητρίου στα «Καλημερούδια», η Ιλένια Ουίλιαμς καθόταν απέναντι από την Φαίη Σκορδά.

Η Ιλένια, εξομολογήθηκε αρχικά για τη σχέση της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Γνωριστήκαμε πέρυσι, τυχαία τελείως, σε δουλειά και όλα τα υπόλοιπα ήρθαν από μόνα τους. Υπήρχε μια χημεία από ότι φάνηκε. Κύλησαν όλα τόσο αργά, οπότε δεν σκέφτηκα τη δημοσιότητα που μπορεί να έπαιρνε η σχέση. Η σχέση αυτή ήταν πίσω από τα φώτα πάρα πολύ καιρό. Είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος, αξιόλογος συνεργάτης, φοβερός επαγγελματίας, πολύ καλός παρουσιατής. Αντίστοιχα και η Μαίρη. Ναι, θα ξανασυνεργαζόμουν». 

Για το πρόωρο τέλος του «This is Spata live», η Ιλένια Ουίλιαμς είπε: «Δεν ήταν κάτι εύκολο σε καμία περίπτωση, να ξέρεις ότι κλείνει πρόωρα ένας κύκλος. Ωστόσο, από το κανάλι έγινε σαφές ότι οι λόγος που οδήγησε σε αυτή την απόφαση ήταν η δύσκολη περίοδος που διανύουν τα κανάλια. Είναι καλό που μας ανακοινώθηκε δύο εβδομάδες πριν. Η χημεία μας ήταν πολύ καλή, η εκπομπή μας ήταν πάρα πολύ καλή. Νομίζω ότι η επόμενη εβδομάδα θα είναι για όλους μας δύσκολη. Θα κάνω τώρα μια συζήτηση με το κανάλι, μας στηρίζει και θα δούμε…».

https://www.youtube.com/embed/30_3Y33Hfn0