Ιλάειρα Ζήση: «Οι γονείς μου παραξενεύτηκαν όταν τους γνώρισα τον Μαυρίκιο»

Ιλάειρα Ζήση

«Φλερτάρουν τον Μαυρίκιο μπροστά μου. Είναι αγαπητός στις γυναίκες γιατί τον βλέπουν σαν ιππότη της εποχής», λέει η Ιλάειρα Ζήση.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Κωνσταντίνα Σαρηγιάννη έδωσε η Ιλάειρα Ζήση, η οποία απάντησε για την γνωριμία της με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, την εγκυμοσύνη της που δεν ολοκληρώθηκε και για το εάν δέχεται τηλεοπτικές προτάσεις.

«Ο ψυχολόγος μου ήταν ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο μίλησα για τον Μαυρίκιο. Όταν τον γνώρισα στους γονείς μου, παραξενευτήκαν γιατί ήταν ξαφνικό. Φλερτάρουν τον Μαυρίκιο μπροστά μου. Είναι αγαπητός στις γυναίκες γιατί τον βλέπουν σαν ιππότη της εποχής. Έχει τύχει να φτάσουμε κοντά στον χωρισμό με τον Μαυρίκιο. Δεν είναι όλα παραμυθένια στη σχέση μας», είπε αρχικά η Ιλάειρα Ζήση.

Η Ιλάειρα Ζήση είπε στη συνέχεια: «Μέσα σε πολύ μικρό διάστημα αρραβωνιαστήκαμε, παντρευτήκαμε, ήρθε ένα παιδάκι το οποίο “έφυγε”. Δεν ήταν εύκολο για εμένα να διαχειριστώ την απώλεια του παιδιού, φοβάμαι να μην ξανασυμβεί. Ο Μαυρίκιος ήταν δίπλα μου, είχα πάρα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη. Οι γονείς του Μαυρικίου ήθελαν έναν ανοιχτό γάμο. Τον γάμο μου, τον είχα φανταστεί σε ένα εκκλησάκι με τον άντρα μου, ίσως και χωρίς τους γονείς μας. Κάποια σχόλια για την σχέση μας με τον Μαυρίκιο με πλήγωναν, τώρα ανήκουν στο παρελθόν».

Κλείνοντας, η Ιλάειρα Ζήση ανέφερε: «Στην αρχή δεν ήθελα καθόλου να βγω στην τηλεόραση, το έκανα για τον Μαυρίκιο. Έχουμε αρκετές τηλεοπτικές προτάσεις. Δεν χαρήκαμε τον αρραβώνα μας, είχαμε 30 κάμερες μέσα στην μούρη μας, γινόταν ο κακός χαμός. Ήταν σκληρό για εμένα, όταν άκουσα ότι ο άνθρωπός μου βίωσε σεξουαλική παρενόχληση».