Ιφιγένεια Τζόλα: Οι εξελίξεις στη Γη της Ελιάς, οι ερωτικές σκηνές και το Νησί

Ιφιγένεια Τζόλα

«Οι ερωτικές σκηνές είναι σαν χορογραφία. Όταν έχεις ένα παρτενέρ με καλή επικοινωνία, ξέρεις ότι θα σε σεβαστεί και δεν θα σε εκθέσει», είπε η Ιφιγένεια Τζόλα.

Στο πλατό της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» βρέθηκε σήμερα καλεσμένη η Ιφιγένεια Τζόλα. Η ηθοποιός μίλησε στον Κώστα Τσουρό για το ρόλο της στη Γη της Ελιάς, τις εξελίξεις, ενώ αναφέρθηκε και στη συμμετοχή της στο Νησί.

«Η Βασιλική ήταν μία πολύ συνεσταλμένη κοπέλα που έχει βιώσει και κακοποίηση, αργότερα κατάφερε να σταθεί στα πόδια της, να διεκδικήσει τα όνειρά της και να απελευθερωθεί. Είναι ένας ρόλος που έχω αγαπήσει πολύ, γιατί την κατάλαβα από την αρχή και μου άρεσε η εξέλιξή της», είπε αρχικά η Ιφιγένεια Τζόλα.

Η Ιφιγένεια Τζόλα ανέφερε επίσης: «Προσπαθώ να βλέπω όλα τα επεισόδια για να δω αν κάτι το έκανα καλά ή κάτι δεν μου άρεσε. Οτιδήποτε μπορώ να κάνω για να διορθωθώ και να γίνω καλύτερη. Είμαι αυστηρός κριτής του εαυτού μου».

Σχετικά με τις εξελίξεις στη Γη της Ελιάς και ειδικά για την σχέση της με τον Φίλιππο, η Ιφιγένεια Τζόλα είπε: «Τώρα με τον Φίλιππο είμαστε σε μία περίοδο που πλέον έχουμε ηρεμήσει. Ωστόσο, πάλι θα έρθουν καποιες ανατροπές στην σχέση μας που θα οδηγήσουν σε μεγάλα προβλήματα μεταξύ μας. Δεν μπαίνει κάποιος τρίτος ανάμεσά μας, θα συζητηθεί πολύ έντονα αν θα χωρίσουμε ή όχι».

Για τις ερωτικές σκηνές, η Ιφιγένεια Τζόλα απάντησε: «Οι ερωτικές σκηνές είναι σαν χορογραφία. Όταν έχεις ένα παρτενέρ με καλή επικοινωνία, ξέρεις ότι θα σε σεβαστεί και δεν θα σε εκθέσει. Στις πρώτες μου σκηνές είχα λίγη αμηχανία».

Για την συμμετοχή της στην σειρά «Το Νησί», όπου τότε ήταν δέκα ετών, η Ιφιγένεια Τζόλα ανέφερε: «Ήταν λίγο δύσκολα, γιατί ήταν στην Κρήτη τα γυρίσματα. Θυμάμαι έφευγα Παρασκευή απόγευμα, δούλευα το σαββατοκύριακο και Δευτέρα πρωί από τον Πειραιά πήγαινα κατευθείαν στο σχολείο. Υπήρχαν συμμαθητές μου που άλλαξαν συμπεριφορά απέναντί μου, κάποια άτομα ξεκίνησαν να κάνουν παρέα μαζί μου και κάποια άλλα σταμάτησαν να μου μιλάνε ξαφνικά. Για μένα αυτό ήταν ένα μάθημα. Κατάλαβα ποια άτομα είναι πραγματικά δίπλα μου και ποιοι όντως χάρηκαν με τη χαρά μου».