Μια απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης στο «Νωρίς Νωρίς» με τον Κρατερό Κατσούλη και τη Μαρία Ηλιάκη στην ΕΡΤ1. Ο δημοφιλής και ιδιαίτερα αγαπητός ηθοποιός αναφέρθηκε στα λάθη της γενιάς του ως προς την ανατροφή των παιδιών.
Συγκεκριμένα, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης είπε: «Τις ίδιες αγωνίες έχω κι εγώ με την εγγονή μου, γιατί με την κόρη μου τα κατάφερα. Η εγγονή μου είναι τριών. Η κόρη μου είχε άλλου είδους προβλήματα, δεν ήταν σαν και εμένα, ήταν ακριβώς το αντίθετο, εσωστρεφής. Τα παιδιά βρίσκουν τον δρόμο τους, αρκεί να είναι κοντά και να τα αγαπάς».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Και πρόσθεσε: «Εμείς δουλεύαμε πάρα πολύ και ήμασταν λίγο μακριά απ΄ ό,τι έπρεπε από τα παιδιά μας. Όλη η δική μας γενιά κι όχι μόνο στη δική μας δουλειά, βλέπω όλη αυτή η γενιά, δεν μεγάλωσε με τα παιδιά μας, όπως οι γονείς μας, οι οποίοι οι περισσότεροι μπορεί να ήταν αγράμματοι, αλλά είχαν τρομερή αγάπη, εκτός από τα σπίτια που είχαν πρόβλημα, οι υπόλοιποι ήταν πολύ κοντά στα παιδιά τους και τους φέρθηκαν, τους ανέθρεψαν σωστά χωρίς να έχουν διαβάσει ψυχολογία, ούτε πώς μεγαλώνει ένα παιδί. Ήταν πολύ ακριβείς.
Εμείς με τόσο ψάξιμο, μεταπτυχιακά, ντοκτορά στις ψυχολογίες, δεν ήμασταν 100% σωστοί γονείς και μιλάω για όλη τη δική μου γενιά, δηλαδή για παιδιά που είναι σήμερα 30, 40 χρονών. Βλέπω ότι είναι πιο προβληματικά και φταίμε εμείς, οι γονείς έχουν τεράστια ευθύνη».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ