Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Ο όρος που έθεσε στην ΕΡΤ για τη νέα του εκπομπή

Ιεροκλής Μιχαηλίδης

Οι συζητήσεις που έκανε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Η δημόσια τηλεόραση θέλει να χτυπήσει το άλλοτε δικό της «Στην υγειά μας», που καθιερώθηκε στην ΕΡΤ αλλά τα τελευταία χρόνια μετακόμισε στον Alpha ως «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και έτσι ετοιμάζει νέα μουσική εκπομπή με την ονομασία «Στο ρεφρέν» και παρουσιαστής όπως φαίνεται θα είναι ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

[dfp_ads id=236982]

Ο όρος που έθεσε στην ΕΡΤ

«Ο όρος που έθεσα στην ΕΡΤ ήταν να μη βρεθώ απέναντι από τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Η φιλία μου μαζί του κρατάει χρόνια, είναι πάνω από όλα και δεν θα διακυβευτεί για καμία εκπομπή. Σε αυτός είμαι κάθετος. Ο Σπύρος είναι συνεργάτης, άνθρωπος δικός μου και δεν τον βλέπω, ούτε θα τον δω ποτέ ανταγωνιστικά» ξεκαθαρίζει ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης σχετικά με την εκπομπή «Στο ρεφρέν».

Οι συζητήσεις που έκανε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης

«Είχα μια εποικοδομητική συζήτηση με τον Λάμπη Ταγματάρχη για τη δημιουργία μιας μουσικής εκπομπής στην ΕΡΤ2. Η επαφή έγινε σε διερευνητικό επίπεδο, κατά πόσο δηλαδή θα με ενδιέφερε να παρουσιάσω στη δημόσια τηλεόραση μια εκπομπή για το ελληνικό πεντάγραμμο. Από την πλευρά μου, τους τόνισα ότι θα ήθελα να ετοιμάσουμε μια εκπομπή με πολλά μουσικά αφιερώματα, χωρίς αποκλεισμούς σε δημιουργούς, στιχουργούς, συνθέτες και τραγουδιστές και να παρουσιαστούν όλα τα είδη μουσικής» τονίζει ο ταλαντούχος ηθοποιός.