Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Καταλαβαίνω ότι γίνεται εκ του πονηρού αλλά αυτό είναι αθλιότητα»

Ιεροκλής Μιχαηλίδης

"Δεν μπορεί για έναν άνθρωπο το κριτήριο να είναι αν θα κουβαλάει κάποιους μαζί του" εξηγεί ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Με αφορμή τη νέα παράσταση στο Άλσος, όπου και συμμετέχει, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης παραχώρησε συνέντευξη στη Νάνσυ Παραδεισανού το Σάββατο στον ΣΚΑΪ. Μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στο κομμάτι της παρουσίασης, το οποίο και αγαπά ιδιαιτέρως, καθώς και τις καταγγελίες πως θιασάρχες και παραγωγοί επιλέγουν ηθοποιούς με βάση τους followers.

Ειδικότερα, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «καμία τελεία δεν υπάρχει για την παρουσίαση. Εγώ είμαι πάντα διαθέσιμος, μου αρέσει πολύ αυτό. Η τελευταία εκπομπή με τις συνεντεύξεις ήταν απολύτως δική μου ιδέα όπως δικό μου ήταν και το κόνσεπτ. Μάλιστα, από ότι ξέρω, ήταν από τις λίγες εκπομπές η οποία δεν στηρίχθηκε σε ένα ήδη υπάρχον φορμάτ. Ήταν λίγο ιδιαίτερο αλλά ατύχησε γιατί πήγαν και την έπαιξαν μες στο καλοκαίρι, μόλις άνοιξε από την καραντίνα η εστίαση και πήγαν στράφι όλα αυτά. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί έγινε αυτό».

«Ήταν αυτονόητο ότι έπρεπε να παρέμβει (σ.σ. το ΣΕΗ), αυτό είναι αθλιότητα. Δηλαδή δεν μπορεί για έναν άνθρωπο το κριτήριο να είναι αν θα κουβαλάει κάποιους μαζί του. Είναι σαν τους ψηφοφόρους με τους δημάρχους. «Τον κατεβάζουμε δήμαρχο γιατί έχει μεγάλο σόι και θα πάρει ψήφους» ή «θα τον βάλω δημοτικό σύμβουλο» που λένε. Τι θα πει δηλαδή με τους followers;».

«Καλά κάνουν και να έχουν followers αλλά τι σχέση έχει αυτό με τη δουλειά μας; Καταλαβαίνω ότι γίνεται εκ του πονηρού αλλά είναι μάλλον αθλιότητα θα έλεγα. Για τη δουλειά είναι αν κάποιος μπορεί πολύ καλά να παίξει τον ρόλο. Όλα τα άλλα είναι άσχετα με την δουλειά» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.