Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Έχω συνηθίσει να μου σκίζουν τα ρούχα και να ξεσπούν σε λυγμούς»

Ιεροκλής Μιχαηλίδης

"Δεν με πειράζει καθόλου" εξηγεί, με χιούμορ, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Λίγο πριν βρεθεί στη σκηνή του θεάτρου Άλσος, με νέα παράσταση, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του Breakfast@Star και την δημοσιογράφο Ράνια Θεοδωρακοπούλου την Παρασκευή. Μέσα σε όλα, ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με την είσοδο στην πλατφόρμα του Netflix, τον ρόλο του αστυνομικού που ερμήνευσε δύο φορές στην μικρή οθόνη αλλά και τις εκδηλώσεις θαυμασμού.

Ειδικότερα, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη άνοιξε προφανώς έναν δρόμο για να φεύγει μια δουλειά από τα σύνορα της χώρας. Κυρίως όμως πρέπει να ανοίξουν τα μυαλά των παραγωγών και των καναλιών για να κάνουν υψηλών προδιαγραφών δουλειές και τότε ανοίγουν οι δρόμοι. Κι αν γίνουν καλές δουλειές, θα υπάρξουν κι άλλες δουλειές που θα έχουν καλή τύχη. Έχουμε ικανούς ανθρώπους για να κάνουν εξαιρετικές δουλειές».

«Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να κάνω ξανά τον ρόλο του αστυνομικού στην τηλεόραση γιατί έκανα ήδη απανωτά δύο εκδοχές. Νομίζω ότι δεν έχει νόημα να το ξανακάνω, αν και πολλοί σπουδαίοι ηθοποιοί έχουν παίξει καμιά δεκαριά εκδοχές αστυνομικών και γκάνγκστερ» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του STAR.

Όσον αφορά, δε, τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχθεί μέχρι σήμερα, ο ηθοποιός απάντησε με χιούμορ τα εξής. «Δεν έχω βιώσει κάποια, πολλά και διαρκώς. Δηλαδή αυτό ότι… «λύνονται σε λυγμούς μόλις με βλέπουν» και μου σκίζουν τα ρούχα είναι κάτι που το έχω συνηθίσει και δεν με πειράζει καθόλου».