Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Έχω ένα θέμα με την σειρά «Αστυνόμος Μπέκας…»

Ιεροκλής Μιχαηλίδης

Τι λέει για το «Μάλιστα σεφ!» και το MEGA;

Στην εκπομπή «Όλα Καλά» της Ιωάννας Λίλη μίλησε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης για τα επαγγελματικά του σχέδια, την υποκριτική αλλά και την τηλεόραση και αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει από τις επαναλήψεις όπως εκείνης του αστυνόμου Μπέκα…

«Πολλές φορές δεν φταίνε οι ηθοποιοί για το ότι σε ταυτίζουν με έναν ρόλο. Δηλαδή υπάρχουν ρόλοι οι οποίοι σε ακολουθούν είτε επειδή έχουν γίνει δημοφιλείς, είτε για κάποιο άλλο λόγο. Ας πούμε εγώ έχω ένα θέμα με τον «Μπέκα», η οποία σειρά πήγε πάρα πολύ καλά, αλλά παίζεται διαρκώς σε επανάληψη. Αλλά δεν ευθύνεσαι εσύ. Γιατί εγώ δεν θέλω να παίζεται σε επανάληψη. Άρα καθορίζει ένα μεγάλο μέρος του πως σε βλέπει ο άλλος. Άμα σε βλέπει κάθε μέρα στο σπίτι του. Δεν μου είναι δυσάρεστο από τη μία, αλλά θα προτιμούσα να μην παίζεται συνέχεια.

Τι λέει για την κωμωδία «Μάλιστα σεφ!» στην οποία πρωταγωνιστεί στο MEGA; «Εάν δεν υπάρχει πρόβλημα με τα κανάλια, με το MEGA που φιλοξενεί τη σειρά «Μάλιστα σεφ!» από ότι ξέρω εκδήλωσαν επιθυμία να πάει η σειρά και του χρόνου, αλλά αυτό εσείς ξέρετε καλύτερα στα μέσα ότι είναι λίγο φλου με όλη αυτή την κατάσταση γιατί δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τα κανάλια» αναφέρει ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.