Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Διαφωνώ με τα τόσα πολλά ριάλιτι»

Ιεροκλής Μιχαηλίδης

'Οσα θα δούμε στη νέα του εκπομπή πρόδωσε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης!

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης μίλησε στην κάμερα του Ευτυχείτε και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα με αφορμή την επερχόμενη πρεμιέρα της νέας βραδινής εκπομπή στο OPEN με τίτλο, «The Grandmother». Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε σε όσα θα δούμε στο νέο του late night καθώς και τα ριάλιτι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο τίτλος θα είναι Grandmother επειδή αφεντικό γενικών καθηκόντων είναι η γιαγιά. Η γιαγιά μου. Οπότε το Granmother είναι αναγκαστική επιλογή. Η γιαγιά συνοδεύει τους Άγαμοι θύται εδώ και 30 χρόνια. Είναι ένας βασικός ήρωας που βρίσκεται σε διάφορες περιπέτειες, σαν τον Καραγκιόζη. Εδώ αποκτά μια σχέση με εμένα και μιας και έπρεπε να κάνω ένα late night με συνεντεύξεις, αποφάσισε η γιαγιά ότι πρέπει να το διευθύνει αυτή».

«Late night υπάρχουν πολλά, τα πιο γνωστά είναι τα αμερικάνικα και έχουμε πολλές και ενδιαφέρουσες εκδοχές και στην Ελλάδα. Εδώ νομίζω ότι αυτό που διαφοροποιεί λίγο την κλασική συνέντευξη είναι τα πρόσωπα των καλεσμένων, θα κοιτάξουμε να έχουμε πολύ ενδιαφέροντα πρόσωπα. Έχουμε ήδη καλέσει κάποιους και έχουν αποδεχθεί την πρόταση» συμπλήρωσε ο γνωστός ηθοποιός. «Φυσικά και είμαι υπέρ του να κάνουν τη δουλειά του παρουσιαστή και ηθοποιοί. Εγώ το ήθελα πολλά χρόνια και όσες φορές το έχω κάνει. Αν το κάνεις καλά ή κακά, δεκτή η κριτική».

«Πρέπει να ομολογήσω πως για κάποιον περίεργο λόγο τα ριάλιτι δεν είναι ελκυστικά για μένα. Ίσως είναι η ηλικία μου, ίσως είναι για νεότερους ανθρώπους, δεν ξέρω… Δεν τα απορρίπτω, μα το μόνο που θα μπορούσε να εκφράσω ως διαφωνία είναι πως είναι πάρα πολλά».

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης με το Grandmother θα έρθει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την Παρασκευή 7 Μαϊου στις 23.45 στο OPEN!