Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης: «Αν με καλούσε η Μενεγάκη δεν θα πήγαινα»

«Στους τρεις μήνες την άφησα να αρχίσει να μιλάει...»

Ο Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης πέρασε το μεσημέρι της Πέμπτης από τον καναπέ του Μάρκου Σεφερλή και όταν η κουβέντα έφτασε στην Ελένη Μενεγάκη, με την οποία είχε συνεργαστεί στην εκπομπή «Κοκτέιλ» στις αρχές της δεκαετίας του '90, εκείνος μίλησε έξω από τα δόντια.

«Δεν είναι σταρ»

«Όταν είχα πει η Μενεγάκη δεν είναι σταρ, ο Σεφερλής είναι, το εννοούσα. Σταρ είναι… κάποιος που σηκώνεται το πρωί και λέει το βράδυ θα πάω να δω τον Σεφερλή. Θα βρω εισιτήριο; Πάει στο ταμείο, κόβει το εισιτήριο, μπαίνει μέσα, κάθεται και το βλέπει. Αυτό είναι σταρ. Τα άλλα όλα είναι πρόσωπα της δημοσιότητας. Σταρ είναι αυτός για τον οποίον κάποιος μετακινείται, πληρώνει από την τσέπη του. Η τηλεόραση δεν φτιάχνει σταρ, διαλύει σταρ. Η Ελένη είναι ένα πανέξυπνο κορίτσι, δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία επί τούτου. Η Ελένη είναι ένα πλάσμα λαμπερό, κάνει μια εκπομπή εδώ και πολλά χρόνια, δεν είναι σταρ».

«Δεν την άφησα να μιλήσει»

«Η Κατραβά είχε φέρει για το «Κοκτέιλ» καμιά 150αριά μανεκέν. Κάποια στιγμή πέρασε και η Ελένη. Και ήρθε. Στους τρεις μήνες την άφησα να αρχίσει να μιλάει γιατί είναι τόσο έξυπνη. Είμαι πολύ περήφανος που εγώ την έβγαλα στην τηλεόραση, γιατί είναι ένα κορίτσι που άξιζε τον κόπο».

«Δεν θα πάω αν με καλέσει στην εκπομπή της»

«Δεν μιλάμε. Έγινε κάτι κάποια στιγμή αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Δεν έχω τίποτα σχετικό εγώ με την Ελένη για να μιλήσουμε. Αν με καλούσε στην εκπομπή της νομίζω ότι δεν θα πήγαινα».