Ιάσονας Μανδηλάς: «Τα νύχια μου είναι αδελφίστικα, του είπα γιατί ήθελε να μου κάνει μπούλινγκ»

Ιάσονας Μανδηλάς

"Με έφτυσε ο ένας, ο άλλος με τράβηξε από την τσάντα και ο τρίτος μού έχω μια μπουνιά στο πρόσωπο" τόνισε ο Ιάσονας Μανδηλάς.

Για όσα βίωσε πριν από λίγες ώρες στο μετρό μίλησε ο Ιάσονας Μανδηλάς στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ. Ο γνωστός καλλιτέχνης δέχθηκε ομοφοβική επίθεση από τέσσερα άτομα καθώς αποχωρούσε από τον σταθμό του μετρό Περιστερίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιάσονας Μανδηλάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δέχθηκα μια ομοφοβική επίθεση για ένα μαύρο νύχι επειδή έτσι. Και γω για πλάκα τα βάφω επειδή κάπως κάνω τις εμφανίσεις μου, κάπως τραγουδάω και χορεύω. Εκεί που καθόμουν, ξεκουραζόμουν λίγο πριν πάω στο μετρό γιατί έπρεπε να κάνω και μεγάλη διαδρομή, έτσι όπως έπαιζα με το κινητό, είδε ένα παιδί 14 χρονών τα νύχια μου. Με πλησιάζει, ξεκίνησε να λέει πως «τα δικά μου νύχια είναι αντρίκια, τα δικά σου γιατί είναι έτσι;». Του απάντησα πως τα δικά μου είναι αδελφίστικα και του το είπα έτσι γιατί κατάλαβα ότι ήθελε να μου κάνει μπούλινγκ».

«Μην σας τα πολυλογώ, με έφτυσε ο ένας, ο άλλος με τράβηξε από την τσάντα και ο τρίτος μού έχω μια μπουνιά στο πρόσωπο. Έβλεπα στο βλέμμα τους πως ο άλλος έκανες τα πάντα για να μου κάνει ζημιά. Για να μου κάνει κακό. Αποκλείεται να μην μου έχωναν μπουνιές και οι υπόλοιποι».

«Τα παιδιά ανεξέλεγκτα έχουν τόσο θυμό και στεναχώρια μέσα τους και το μόνο που μπορεί να τους εξιτάρει και να τους δώσει λίγη αδρεναλίνη στη ζωή τους, να τους γεμίσει, είναι το να πλακωθούν στα μπουνίδια και να στείλουν έναν άνθρωπο στο νοσοκομείο» συμπλήρωσε ο Ιάσονας Μανδηλάς στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ.