Ιάσονας Μανδηλάς: «Δέχομαι φλερτ και άσεμνες φωτογραφίες στα social, εννοείται πως απαντάω»

Ιάσονας Μανδηλάς

"Όταν πήγα στη Eurovision το 2017, ζούσα και ανέπνεα επί 4 μήνες μόνο για αυτό το πράγμα", παραδέχεται ο Ιάσονας Μανδηλάς.

Συνέντευξη στην κάμερα του Breakfast@Star παραχώρησε ο Ιάσονας Μανδηλάς. Ο γνωστός τραγουδιστής και χορευτής μίλησε στον ρεπόρτερ Στέλιο Δρουμαλιά και αναφέρθηκε στη Eurovision, την προσωπική του ζωή και το φλερτ που δέχεται στα social media.

«Θα πλήρωνα για να πάω στη Eurovision, γιατί έχω πολύ μεγάλο έρωτα. Ένας λόγος που είμαι καλλιτέχνης είναι που είδα την Έλενα Παπαρίζου το 2001 με τους Antique. Ο αθλητής και ο καλλιτέχνης μέσα μου είπε: Θεέ μου, εδώ είμαστε», παραδέχεται ο Ιάσονας Μανδηλάς.

«Όταν πήγα το 2017, ζούσα και ανέπνεα τέσσερις μήνες για τη Eurovision. Δεν ξέρω αν η Demy είχε τόσο άγχος όσο εγώ. Είναι πολύ συγκινητικό να κρατάς τη σημαία της χώρας σου», εξομολογείται στη συνέχεια για τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό.

«Η αξιοκρατία είναι λίγο δύσκολη στη Eurovision, γιατί έχει να κάνει με την αισθητική του κάθε ανθρώπου και το τι θέλει η ΕΡΤ και η κάθε χώρα», τονίζει ο Ιάσονας Μανδηλάς για την επιλογή του ελληνικού τραγουδιού.

«Ανυπομονώ να δω τον Βίκτορα, μου φαίνεται πολύ ταλαντούχο παιδί και δεν το ήξερα. Η Eurovision δεν χρειάζεται πια το πακέτο που κάποτε θεωρούσαμε ότι πρέπει να έχεις. Είναι πιο τηλεοπτικά χτισμένα τα acts. Δεν βλέπω το παιδί που έχει το εκτόπισμα να γεμίσει τη σκηνή αλλά αν το πάει σε κάτι πιο εσωστρεφές, νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά», σημειώνει αμέσως μετά.

«Χώρισα πριν 5 μήνες, ήμουν σε σχέση για 7 χρόνια. Ήξερε την οικογένειά μου», αποκαλύπτει ο Ιάσονας Μανδηλάς για την προσωπική του ζωή, ενώ αποκαλύπτει ότι δέχεται φλερτ και άσεμνες φωτογραφίες στα social media, στα οποία απαντάει.

«Εννοείται πως απαντάω. Όποιος λέει το αντίθετο, λέει ψέματα», σημειώνει με χιούμορ.