Ιάσονας Μανδηλάς: «Αν μου κάνουν πρόταση για τη Eurovision θα πάω»

Ιάσονας Μανδηλάς

"Αυτό που θυμάμαι είναι στον ημιτελικό που επειδή είχε νερό γλίστρησα λίγο και απλώς πέρασαν από το μυαλό μου τα πάντα εκείνη την ώρα".

Έχοντας χορέψει στο πλευρό του Robbie Williams, της Άννας Βίσση, της Έλενας Παπαρίζου και της Ελένης Φουρέιρα ο εξαιρετικά ταλαντούχος Ιάσονας Μανδηλάς κάνει το πρώτο του βήμα στη δισκογραφία με το τραγούδι «Χίλια Κομμάτια», ενώ φέτος εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη σκηνή των MAD Video Music Awards σε ένα ντουέτο «έκπληξη» με την Έλενα Παπαρίζου στο«Καλοκαίρι και Πάθος».

Για την εμπειρία του από τη Eurovision -ήταν στο πλευρό της Demy- ο Ιάσονας Μανδηλάς λέει στην εκπομπή Καλοκαίρι #not και τον Κωνσταντίνο Ντάφλο: «Η Eurovision είναι ένα μικρόβιο. Αυτό που θυμάμαι είναι στον ημιτελικό που επειδή είχε νερό γλίστρησα λίγο και απλώς πέρασαν από το μυαλό μου τα πάντα εκείνη την ώρα. Αν μου κάνουν πρόταση για τη Eurovision θα πάω, θα πάω τρέχοντας»!

Το «Χίλια Κομμάτια» είναι up-tempo pop κομμάτι με ethnic στοιχεία το οποίο συνοδεύεται από το super φρέσκο official music video του σε σκηνοθεσία του Sherif Francis. Τη χορογραφία ανέλαβε η Chali Jennings.