Ίαν Στρατής: «Το πιο περίεργο σημείο που έχω υπογράψει αυτόγραφο είναι…»

Ίαν Στρατής

"Η πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού ήταν..."

Μια άκρως απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε ο Ίαν Στρατής στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και στην Φωτεινή Πετρογιάννη. Ο τραγουδιστής άνετος μίλησε μεταξύ άλλων για τα προσωπικά του αλλά και για τα επαγγελματικά του.

«Είμαι πολλά πράγματα. Είμαι και performer και ο νικητής του YFSF. Δε μου αρέσουν οι συνεντεύξεις. Βαριέμαι να απαντάω συνεχεία τα ίδια πράγματα και να ακούω συνεχεία τις ίδιες ερωτήσεις. Οι πιο βαρετές ερωτήσεις σε συνεντεύξεις είναι “Γιατί πήγες στο YFSF;” και το “Πώς ήταν η εμπειρία σου;”. Η πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού ήταν όταν δύο κοριτσάκια ήταν κάτω από το σπίτι μου και κοιτούσαν στο 2ο όροφο τι έκανα. Το πιο περίεργο σημείο που έχω υπογράψει αυτόγραφο είναι σε κούτελο. Μου έχουν κάνει σκηνή ζηλοτυπίας γιατί φίλησα συνάδελφο μου πάνω στη σκηνή.  Εγώ ακόμα και με κοιτάγματα ζηλεύω είμαι περίεργος σε αυτό το κομμάτι.

Στις συνεργασίες μου βάζω την κόκκινη γραμμή μου. Δεν τραγουδώ λαϊκά γιατί δεν με εκφράζουν. Με έχει σνομπάρει καλλιτέχνης. Είμαι πολύ κυκλοθυμικό! Δεν μπορώ να απαντήσω αν ήμουν ο καλύτερος στο YFSF. Αν δεν είχα κερδίσει εγώ, θα μπορούσαν να έχουν κερδίσει η Εύα Τσάχρα, η Μελίνα Μακρή, η Κατερίνα Στικούδη και ο Αργύρης Αγγέλου.»

Δείτε όσα δήλωσε ο Ίαν Στρατής…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!